Brock Center - Centar za strane jezike i prevodilačke usluge

Brock Center - Centar za strane jezike i prevodilačke usluge

O kompaniji

Visoko i stručno obrazovan tim prevodilaca u Brock centru će u skladu sa vašim potrebama u najkraćem mogućem roku izaći u susret vašem poslovanju. U svom timu imamo preko 250 aktivno uključenih prevodilaca i ne postoji nijedna grana delatnosti za koje nemamo adekvatno osposobljenog prevodioca.

Poslovna politika Brock centra jeste da svojim potencijalnim klijentima u samom startu ponudi najjeftiniji, najbrži i najkvalitetniji servis prevođenja. Svojim potencijalnim klijentima nudimo sklapanje dugoročnih ugovora saradnje koji imaju česte potrebe za prevođenjem, što samim tim povlači eksluzivne beneficije u pogledu popusta i nižih cena. Obim i količina dokumentacije za prevod povlači niže cene i popuste bez obzira na saradnju bez ugovora.

Velika većina naših prevodilaca su izvorni govornici jezika za koje rade prevode, tako da su prevodi u Brock centru autentični i apsolutno verni originalnim dokumentima. U svom timu imamo i sudske tumače za sve svetske jezike za dokumentaciju kojoj je potrebna overa.

Analiza i procena dokumenata kojima je potreban prevod biće vam dostupna u roku od jednog sata i besplatna, je tako da u svakom trenutku na našu adresu možete poslati materijal za prevod. Nakon analize i procene materijala za prevod dobićete povratnu informaciju na osnovu koje ćete odlučiti da li ćemo raditi za vas ili ne.

Dokumentaciju kojoj je potreban prevod možete u svakom trenutku dostaviti elektronskom poštom, faksom, poštom ili lično.

Kontakt

Brock Center - Centar za strane jezike i prevodilačke usluge

  • Grabovac 18
  • Obrenovac
  • Srbija
  • PIB: 106072282
  • Matični broj: 61699082
011/8760-332; 065/69-333-04

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.