Brose d.o.o.-logo

Brose d.o.o.

Brose d.o.o.-bg

O kompaniji

Kompanija Brose već preko 100 godina prednjači u oblikovanju budućnosti automobila. Po veličini četvrti dobavljač automobilskih delova na svetu, u porodičnom vlasništvu, gradi u Pančevu, blizu Beograda, novi razvojni i proizvodni centar za elektromotore i pogone. Ovde će narednih godina nastati visokostručna radna mesta za 1.100 radnika sa atraktivnom karijernom perspektivom.


Kompanija Brose razvija i proizvodi mehatroničke sisteme za vrata vozila, vrata prtljažnika i sedišta, kao i elektromotore, elektroniku i sisteme za upravljanje. Brose grupa zapošljava oko 25.000 zaposlenih na 65 lokacija u 24 zemlje uz godišnji promet od 6,2 milijarde evra. Širom sveta, svake sekunde novo proizvedeno vozilo je opremljeno sa najmanje jednim Brose proizvodom. Na listi kupaca ove kompanije nalazi se oko 80 automobilskih brendova, preko 40 dobavljača i 50 proizvođača električnih bicikala.

Beneficije

Iskustva zaposlenih

Proces selekcije

Kada konkurišete za neku od trenutno otvorenih pozicija u kompaniji Brose, naši regruteri će pogledati Vašu biografiju i zasigurno Vas kontaktirati ukoliko Vaš profil odgovara zahtevima posla. U zavisnosti od pozicije za koju ste prijavili, proces selekcije se razlikuje.


Za posao tehničara (Testing, Elektro ili mašinsko održavanje) organizuje se samo jedan intervju u kojem učestvuje regruter i menadžer sektora kojem pozicija pripada. Proces selekcije traje oko dve nedelje.


U slučaju da ste konkurisali za inženjera u proizvodnji ili poziciju u oblasti razvoja (IT Developer, Testing Engineer, Supervisor), pored inicijalnog intervjua sa regruterom i menadžerom, organizujemo i drugi intervju koji je ujedno i finalni.  Proces selekcije traje oko mesec dana.


Kada tražimo profile koji bi radili na menadžerskim ili rukovodećim pozicijama, pored dva intervjua, naši kandidati popunjavaju i psihološki test. Proces selekcije traje oko mesec dana.Nakon završene selekcije, naš HR tim će Vas obavestiti o ishodu.

Očekujemo Vaše prijave!

Vrsta selekcije

Intervju

test

Trajanje selekcije

30dana

Krugovi selekcije

2kruga

Kompanijski brendovi

Kontakt

Brose d.o.o.

Brose d.o.o.

Društvene mreže

Adresa

Pančevački put 38A

Beograd, Srbija

Matični broj

21509213

PIB

111604649

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.