Brose
Brose

Brose

Excellence in Mechatronics

O kompaniji

Brose, kao kompanija koja je u porodičnom vlasništvu, jedan je od 5 vodećih dobavljač u automobilskoj industriji u svetu. Svaki treći novi automobil u svetu opremljen je sa najmanje jednim Brose proizvodom. Inteligentna rešenja za pristup vozilima i enterijer pružaju veću udobnost i fleksibilnost, a inovativni koncepti za upravljanje temperaturom povećavaju efikasnost i doprinose zaštiti životne sredine i klime. Odlično poznavanje sistema od strane kompanije, omogućava nove funkcije kod svih vrsta vozila - bilo da su na četiri ili na dva točka. Uključujući zajedničko preduzeće Brose Sitech, kompanija zapošljava 30.000 ljudi na oko 68 lokacija u 24 zemlje. 


U martu 2020. godine Brose Grupa je položila kamen temeljac za razvojni i proizvodni centar za elektromotore i pogone, kao i za elektroniku u Srbiji. Serijska proizvodnja na novoj lokaciji u Pančevu u blizini Beograda počela je u julu 2021. godine. Na ovoj lokaciji Brose trenutno proizvodi električne motore ventilatora za hlađenje motora vozila i elektroniku, kao i električne pumpe za ulje.

Priznanja

Poslodavac pruža personalizovane benefite

Poslodavac pruža personalizovane benefite

Beneficije

Proces selekcije

Kada konkurišete za neku od trenutno otvorenih pozicija u kompaniji Brose, naši regruteri će pogledati Vašu biografiju i zasigurno Vas kontaktirati ukoliko Vaš profil odgovara zahtevima posla. U zavisnosti od pozicije za koju ste prijavili, proces selekcije se razlikuje.


Za posao tehničara (Testing, Elektro ili mašinsko održavanje) organizuje se samo jedan intervju u kojem učestvuje regruter i menadžer sektora kojem pozicija pripada. Proces selekcije traje oko dve nedelje.


U slučaju da ste konkurisali za inženjera u proizvodnji ili poziciju u oblasti razvoja (IT Developer, Testing Engineer, Supervisor), pored inicijalnog intervjua sa regruterom i menadžerom, organizujemo i drugi intervju koji je ujedno i finalni.  Proces selekcije traje oko mesec dana.


Kada tražimo profile koji bi radili na menadžerskim ili rukovodećim pozicijama, pored dva intervjua, naši kandidati popunjavaju i psihološki test. Proces selekcije traje oko mesec dana.Nakon završene selekcije, naš HR tim će Vas obavestiti o ishodu.

Očekujemo Vaše prijave!

Vrsta selekcije
Test
Intervju
Trajanje selekcije
30
Dana
Krugovi selekcije
2
Kruga

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Ratarska ulica 142, Pančevo 26000, Srbija

Kontakt
Matični broj

21509213

PIB

111604649

Broj zaposlenih

251 - 500