Buffalo d.o.o.

Buffalo d.o.o.

O kompaniji

Nastanak preduzeća vezuje se za kraj 1993. godine kada je počeo sa radom butik sportske opreme Buffalo u Čačku. Obim posla, odnos i podrška poslovnih partnera u ostvarivanju još boljih rezultata, inicira prerastanje butika u preduzeće za proizvodnju, promet i usluge BUFFALO d.o.o

Prateći svetske modne trendove, 2001. godine proširuje svoj asortiman i počinje da se bavi prodajom neobavezne obuće najpoznatijih proizvođača. Kao rezultat uspešnog rada i uspešne poslovne saradnje postaje distributer MERRELL-a za Srbiju i Crnu Goru.

Takodje, u cilju ostvarivanja što boljih poslovnih rezultata, preduzeće "Buffalo" je iniciralo ideju stvaranja nove firme koja bi okupila nekoliko najznacajnijih uvoznika, zastupnika I distributera iz branše. Rezultat ovih aktivnosti jeste firma Avanguardia Group

Najbolji maloprodajni objekti su redizajnirani i preuredjeni po Avanguardia standardima a concept se širi kao franšiza uz pažljiv izbor partnera i lokacija.

Kao multi brend radnje, u svom asortimanu predstavljaju svetske brendove kao sto su: Merrell, Tommy Hilfiger, Freesoul, LTB, Beso de loco, Kenvelo.

Od firme koja je poslovala preko svog (jednog) maloprpdajnog objekta, preduzeće danas posluje u većem broju svojih maloprodajnih objekata u Čačku, Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Kraljevu, Subotici, Šapcu i Kragujevcu. U svom sastavu preduzeće ima sektor veleprodaje, kao i potrebne prateće servisne službe potrebne za efikasno poslovanje. Zapošljavamo 100 mladih ljudi. Rast preduzeća je baziran na pažljivom odabiru kadrova i njihovom daljem usavršavanju.


Kontakt

Adresa

Bulevar oslobodjenja 17, Čačak, Srbija

Kontakt
Matični broj

17182641

PIB

101122580