BULEVAR-resursi HR - kadrovske usluge, ustupanje radnika

BULEVAR-resursi HR - kadrovske usluge, ustupanje radnika

O kompaniji

Agencija za zapošljavanje radnika Bulevar-resursi HR DOO saradjuje sa vodećim kompanijama koje imaju stabilan položaj na tržištu, tako da je verovatnoća uspešnog zapošljavanja prilično visoka, pogotovo ako kandidati zadovoljavaju zahteve naših klijenata – poslodavaca vezano za lične i profesionalne kvalitete. Po pravilu posao u takvim kompanijama obezbedjuje fer platu i pruža mogućnost za usavršavanje i razvoj Vaše karijere. Radimo na tome da Vam uštedimo vreme i novac time sto ćemo Vam pomoći da nadjete posao koji odgovara Vašem profilu kroz direktno zapošljavanje ili upućivanjem na rad kod poslodavca.
 
Bulevar-resursi HR DOO se bavi pružanjem Outstaffing-om i uslugama Privremenog zapošljavanja radnika bez starosnog ograničenja.  Svojim Klijentima nudimo inovativne servise i širok spektar dodatnih usluga u domenu ljudskih resursa, a svojim zaposlenima i kandidatima za zaposlenje, mnoštvo pogodnosti i prilika za sticanje novih radnih iskustava.

Naš tim čine mladi i ambiciozni ljudi sposobni da na siguran i kvalitetan način povežu poslodavce – klijente i stručne radnike u potrazi za poslovima u Srbiji. Nov način zapošljavanja radnika razvili smo na bazi višegodišnjeg iskustva i saradnje sa Omladinskom zadrugom Bulevar iz samog vrha omladinskog i studentskog zadrugarstva kao i prakse zapošljavanja iz Evropske unije.

Svojim proaktivnim i inovativnim pristupom postavljamo nove standarde na polju HR usluga, nastojeći da konstantno unapređujemo nov koncept zapošljavanja u Srbiji sa ciljem da budemo lideri u oblasti ljudskih resursa.

Svoj rad baziramo na punoj primeni i poštovanju zakonske regulative Republike Srbije, a posebno: Zakon o radu, Zakon o zapošljavanju i osiguranju za slučaj nezaposlenosti, Zakonu o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju invalida, Zakonu o bezbenosti i zdravlju na radu, Poreskim zakonima RS  i tako dalje.
 

Podelite vaše utiske o kompaniji na osnovu dobijenih informacija iz profila.

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

poslovnica 1: Kneginje Zorke 5, trg Slavija; poslovnica 2: Birčaninova 42 -S.Venac, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

21005517

PIB

108466754

Broj zaposlenih

101 - 250