Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

CallidusCloud

CallidusCloud logo
Omladinskih brigada 90d
Beograd
Srbija
+381(0)117856596
101-250
102068293
17421042

CallidusCloud


Mi smo vodeća kompanija u proizvodnji cloud softvera iz Silikonske doline. Sami razvijamo aplikacije od nule, prodajemo ih i implementiramo, i sve to u cloud-u. Ceo svet je naše tržište! Naši klijenti poput Unify, Lenovo, Atlas Copco, Paloalto i mnogih drugih, su svetski poznate i priznate kompanije. CallidusCloud broji više od 1100 zaposlenih, od čega oko 250 radi u razvojnom centru u Beogradu. Pored Srbije, kancelarije imamo i u Evropi, Aziji, Americi i Australiji.

Nedavno smo postali deo SAP-a, najstarije i najveće IT kompanije na svetu, na šta smo veoma ponosni. Naši proizvodi u potpunosti dopunjuju SAP-ov portfolio proizvoda te možemo da se pohvalimo da je Callidus-ova i SAP-ova zajednička budućnost već počela.

Šta nudimo našim zaposlenima?


Radimo sa najsavremenijim tehnologijama, u opuštenoj drugarskoj atmosferi gde će vas uvek neko nasmejati, podržati, zvati na partiju stonog fudbala, pikada ili stonog tenisa. Radimo u novom modernom ofisu gde će vam uvek neko pomoći, dati savet, saslušati vas ili pružiti drugačiji pogled na stvari, bilo da se radi o programiranju, testiranju, kuvanju kafe ili odlasku na ručak... Jer mi smo tim, mi smo porodica na poslu nevezano za to šta ko radi, u kom je timu i koliko dugo je tu. Stav naše kompanije je da ljudi najbolje doprinose kada su srećni, te se svojski trudimo da naši zaposleni budu srećni i zadovoljni.

Pored neformalnog okruženja i lepe atmosfere, naši zaposleni imaju i:

- Obezbeđeno parking mesto

- Privatno zdravstveno osiguranje za zaposlene njihove članove porodice

- Budžet za lično usavršavanje

- Timska okupljanja (doručak ponedeljkom i pivo svakog poslednjeg petka u mesecu)

- Sportske aktivnosti

- Team building

- Regularno radno vreme za dobar work-life balans

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.