Carlsberg Srbija d.o.o.
Carlsberg Srbija d.o.o.

Carlsberg Srbija d.o.o.

Verovatno najbolje pivo na svetu.

O kompaniji

Carlsberg Srbija d.o.o. posluje u sastavu Carlsberg Grupacije, četvrte po veličini svetske kompanije za proizvodnju piva. Carlsberg Grupacija trenutno posluje u više od 150 zemalja i na svetskom nivou ukupno zapošljava preko 40.000 ljudi. 

U septembru 2003. godine Carlsberg Grupacija otkupila je većinski deo akcija Pivare Čelarevo u jednoj od  najuspešnijih privatizacija u Srbiji, čime se kompanija Carlsberg svrstava među najveće strane investitore u srpsku privredu, sa ukupnom investicijom od preko 200 miliona evra. 

U novembru 2005. godine pivara je ponela prestižno ime Carlsberg Srbija i postala deo međunarodnog koncerna za prozvodnju piva Carlsberg Grupacije.
Osim LAV piva, na tržištu Srbije kompanija proizvodi i distribuira brojne brendove piva, među kojima su Tuborg, Merak, Twist, Budweiser Budvar, Erdinger, Grimbergen, Carlsberg, Brooklyn, San Miguel i Somersby.


Za naše zaposlene Carlsberg je:


* Sinonim za svetski poznate brendove

* Odlično mesto za započinjanje i razvoj karijere

* Sredina u kojoj ne radite sa kolegama već sa prijateljima

* Kompanija koja se ponosi svojom tradicijom i na njenim temeljima gradi budućnost

* Kompanija koja brine o životnoj sredini i društvenoj zajednici u kojoj stvara

* Tehnološki napredna kompanija


U 2022. godini postali smo nosilac prestižnog Employer Partner sertifikata


Ovaj sertifikat predstavlja prestižno priznanje kvalitetnog upravljanja ljudskim potencijalima, dodeljeno je u više od 100 organizacija godišnje, a naša kompanija je još jedan od ponosnih nosilaca. Ovim sertifikatom smo još jednom potvrdili da imamo najbolje HR prakse i da smo izvrsno mesto za rad. Našim kandidatima pružamo jedinstveno iskustvo i objektivan proces selekcije, a zaposlenima pružamo podržavajuću kulturu za prepoznavanje i vrednovanje doprinosa, karijerni razvoj kao i  dobre međuljudske odnose i sjajnu radnu atmosferu.

Beneficije

Proces selekcije

Kakve ljude tražimo? 

Ukoliko ste žedni uspeha i izazova, sigurni u svoje znanje, spremni da radite sa ljudima iz različitih okruženja i menjate stvari na bolje, želite da budete deo tima koji konstantno radi na unapređenjima proizvoda i usluga, pri tom vodeći računa o sredini u kojoj posluje, onda je Carlsberg Srbija pravo mesto za Vas. 


Kako postati naš zaposleni? 

Informacije o otvorenim pozicijama u našoj kompaniji možete pronaći upravo na ovom sajtu. Ukoliko Vaša prijava zadovolji postavljene kriterijume i uđete u uži izbor kandidata, kontaktiraće Vas naše koleginice iz sektora za ljudske resurse i obavestiti vas o daljim koracima. 


Kako izgleda proces selekcije? 

Selekcija se sprovodi kroz jedan ili više intervjua, sa predstavnicima sektora za ljudske resurse i funkcije za koju zapošljavamo nove ljude. Ukoliko postoji potreba, može biti organizovano testiranje, o čemu se svi kandidati unapred obaveštavaju. 


Kako da se pripremim za selekciju? 

Ovde u Carlsbergu se vodimo načelom da zapošljavamo stav, a razvijamo veštine zato samo budite ono što jeste. Ukoliko ste se prepoznali u prvim redovima ovog članka - dovoljno je da budete odlučni i sigurni u svoju želju da radite posao za koji ste se prijavili u verovatno najboljem timu na svetu.

Vrsta selekcije
Test
Intervju

Kompanijski brendovi

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Proleterska 17, 21413 Bulevar Zorana Đinđića 64a, 11070 Novi Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

08684928

PIB

100495907

Broj zaposlenih

251 - 500