Carlsberg Srbija d.o.o.-logo

Carlsberg Srbija d.o.o.

Carlsberg Srbija d.o.o.-bg

O kompaniji

Carlsberg Srbija d.o.o, posluje u sastavu Carlsberg Grupacije, četvrte po veličini svetske kompanije za proizvodnju piva. Carlsberg Grupacija trenutno posluje u više od 150 zemalja i na svetskom nivou ukupno zapošljava preko 40.000 ljudi. U septembru 2003. godine Carlsberg Grupacija otkupila je većinski deo akcija Pivare Čelarevo u jednoj od  najuspešnijih privatizacija u Srbiji, čime se kompanija Carlsberg svrstava među najveće strane investitore u srpsku privredu, sa ukupnom investicijom od preko 200 miliona evra. U novembru 2005. godine pivara je ponela prestižno ime Carlsberg Srbija i postala deo međunarodnog koncerna za prozvodnju piva Carlsberg Grupacije.
Osim LAV piva, na tržištu Srbije kompanija proizvodi i distribuira brojne brendove piva, među kojima su Tuborg, Merak, Twist Limun, Guinness, Budweiser Budvar, Erdinger, Grimbergen, Carlsberg, Brooklyn, San Miguel i Somersby.

ZA NAŠE ZAPOSLENE, CARLSBERG JE:

*SINONIM ZA SVETSKI POZNATE BRENDOVE*
*ODLIČNO MESTO ZA ZAPOČINJANJE I RAZVOJ KARIJERE*
*SREDINA U KOJOJ NE RADITE SA KOLEGAMA VEĆ SA PRIJATELJIMA*
*KOMPANIJA KOJA SE PONOSI SVOJOM TRADICIJOM I NA NJENIM TEMELJIMA GRADI BUDUĆNOST*
*KOMPANIJA KOJA BRINE  O ŽIVOTNOJ SREDINI I DRUŠTVENOJ ZAJEDNICI U KOJOJ STVARA*
*TEHNOLOŠKI NAPREDNA KOMPANIJA*

Beneficije

Nagrade, bonusi, pokloni

Timska druženja

Edukacija, profesionalni razvoj

Obuke, konferencije

Zdravlje

Proces selekcije

Kakve ljude tražimo? Ukoliko ste žedni uspeha i izazova, sigurni u svoje znanje, spremni da radite sa ljudima iz različitih okruženja i menjate stvari na bolje, želite da budete deo tima koji konstantno radi na unapređenjima proizvoda i usluga, pri tom vodeći računa o sredini u kojoj posluje, onda je Carlsberg Srbija pravo mesto za Vas. Kako postati naš zaposleni? Informacije o otvorenim pozicijama u našoj kompaniji možete pronaći upravo na ovom sajtu. Ukoliko Vaša prijava zadovolji postavljene kriterijume i uđete u uži izbor kandidata, kontaktiraće Vas naše koleginice iz sektora za ljudske resurse i obavestiti vas o daljim koracima. Informacije o otvorenim pozicijama u našoj kompaniji možete pronaći upravo na ovom sajtu. Ukoliko Vaša prijava zadovolji postavljene kriterijume i uđete u uži izbor kandidata, kontaktiraće Vas naše koleginice iz sektora za ljudske resurse i obavestiti vas o daljim koracima. Kako izgleda proces selekcije? Selekcija se sprovodi kroz jedan ili više intervjua, sa predstavnicima sektora za ljudske resurse i funkcije za koju zapošljavamo nove ljude. Ukoliko postoji potreba, može biti organizovano testiranje, o čemu se svi kandidati unapred obaveštavaju. Kako da se pripremim za selekciju? Vodimo se načelom da zapošljavamo stav, a razvijamo veštine. Ukoliko ste se prepoznali u prvim redovima ovog članka - dovoljno je da budete odlučni i sigurni u svoju želju da radite posao za koji ste se prijavili.

Kompanijski brendovi

Carlsberg-logo

Carlsberg

​Carlsberg je prvo pivo proizvedeno u Carlsberg pivari, osnovanoj 1847. godine u Kopenhagenu. Ovo izuzetno pivo je premium kvaliteta i poznato je u preko 140 zemlaja sveta. Pravi je internacionalni brend koji to i dokazuje svojim sloganom:
Probably the best beer in the world / Verovatno najbolje pivo na svetu.

Tuborg-logo

Tuborg

Tuborg je prvi internacionalno priznat brend proizveden u Srbiji. Broj 1 je u svojoj matičnoj zemlji Danskoj i nastavlja da raste globalno u preko 70 zemalja sveta, naročito u istocnoj Evropi i Aziji. Od dana kada je pivara Tuborg osnovana 1873., cilj je bio da proizvodi pravo internacionalno pivo. Posle mnogo rada, 1875. Tuborg je počeo da se izvozi i ubrzo postao poznat u celom svetu po svom izuzetnom kvalitetu I osvežavajućem ukusu. 

LAV-logo

LAV

Jedan od vodećih brendova iz našeg portfolia, a svakako i jedan od najprepoznatljivijih srpskih brendova jeste LAV. Pun ukus, karakteristična prijatna aroma i izbalansirana gorčina čine ga tradicionalnim srpskim pivom. Poznato je po inovativnom i praktičnom pakovanju koje ide u korak s vremenom, atraktivnom dizajnu i konstantnoj posvećenosti kvalitetu. Sinonim je za snažnu osobu koja u svakom trenutku zna šta želi i kako da nađe način da to ostvari, što je najbolje oslikano legendarnim sloganom „Ili jesi ili nisi“.

Merak-logo

Merak

Merak je autentično srpsko pivo koje predstavlja deo uživanja u životu i nama najvažnijim stvarima, bez obzira na okolnosti. Namenjen je iskusnim potrošačima, koji cene tradicionalne vrednosti, ukus i izgled piva koje podseća na stara dobra vremena. Iako cenovno jedan od najpristupačnijih brendova tržištu, kvalitet Meraka nikada nije bio u drugom planu. Naprotiv, on je pokazan i dokazan osvajanjem Srebrne medalje Monde Selection 2013. godine u Briselu.

Somersby-logo

Somersby

Somersby je najbrže rastući cider na svetu, a prvi cider predstavljen na sprskom tržištu 2011. godine. Sve do danas, ovaj brand je lider u svojoj kategoriji. Pravi se fermentacijom jabukovog soka bez dodavanja alkohola, a dostupan je u ukusima jabuke, kruške, kupine i nara.
Somersby je piće ljudi mladalačkog duha koji vole da probaju nešto novo i drugačije.

Budweiser Budvar-logo

Budweiser Budvar

Budweiser Budvar je pasterizovano, svetlo Češko pivo vrhunskog kvaliteta. Opravdano nosi titulu premium brenda, jer je proizveden isključivo od najfinijih sastojaka – hmelja visokog kvaliteta iz oblasti Saaz i pažljivo odabranog slada iz Moravia predela. Njegova proizvodnja traje više od 100 dana, uključujući i period sazrevanja od 90 dana. U skladu sa nemačkim Zakonom o čistoći piva i zaštitnim znakom sa češkog geografskog područja, ovo pivo garantuje poseban doživljaj pri konzumaciji.

Erdinger-logo

Erdinger

Erdinger je pšenično, svetlo, nepasterizovano, mutno i nefiltrirano pivo, jedinstvenog punog voćkastog ukusa i prijatnog mirisa. Ovo pivo, pored ječmenog sadrži i više od 50% pšeničnog slada. Dobija se tradicionalnom fermentacijom u boci - procesom koji koristi malo pivara u svetu. Ovaj metod fermentacije sličan je proizvodnji šampanjca. Zato, Erdinger pivo ima harmoničan i jedinstven ukus. Ne sadrži konzervanse i aditive, nije pasterizovano i puni se po bavarskom zakonu o čistoći iz 1516. godine. Naziv Erdinger, dobio je po mestu proizvodnje, nemačkom gradiću Erdingu, u blizini Minhena. Specifičnosti u proizvodnji Erdinger piva su kvasac koji pivara sama proizvodi, kao i dupla fermentacija ovog kvasca.

Guinness-logo

Guinness

Guinness je najpoznatije pasterizovano crno pivo na svetu! Guinness stout je rubin crvene boje, za boju ovog piva zaslužan je prženi slad, koji je jedan od važnih sastojaka svakog stout piva. Osnivač ovog nadaleko poznatog irskog brenda je Arthur Guinness, koji je proizvodnju istoimenog piva počeo 1759. godine u pivari St. James’s Gate, koju je tada zakupio na 9.000 godina, po godišnjoj renti od 45 funti. U početku je pivara pravila samo ale piva, ali je desetak godina kasnije Artur počeo proizvodnju crnog porter piva, da bi se od 1799. godine, Guinness prebacio isključivo na pravljenje te vrste piva. Posle Arturove smrti, pivaru je preuzeo njegov sin koji je pronašao novu vrstu portera – Extra Stout Porter, danas poznatu pod nazivom stout.

Kontakt

Carlsberg Srbija d.o.o.

Carlsberg Srbija d.o.o.

Društvene mreže

Adresa

Proleterska 17, 21413 Čelarevo

Bulevar Zorana Đinđića 64a, 11070 Novi Beograd, Bulevar Zorana Đinđića 64a, 11070 Novi Beograd

Srbija

Kontakt

021 / 755 - 0 - 646

Matični broj

08684928

PIB

100495907

Broj zaposlenih

251 - 500

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.