Carlsberg Srbija d.o.o.

Carlsberg Srbija d.o.o.

Poslovi

Snaga grupacije

O nama

Carlsberg Srbija d.o.o, posluje u sastavu Carlsberg Grupacije, četvrte po veličini svetske kompanije za proizvodnju piva. Carlsberg Grupacija trenutno posluje u više od 150 zemalja i na svetskom nivou ukupno zapošljava preko 40.000 ljudi. U septembru 2003. godine Carlsberg Grupacija otkupila je većinski deo akcija Pivare Čelarevo u jednoj od  najuspešnijih privatizacija u Srbiji, čime se kompanija Carlsberg svrstava među najveće strane investitore u srpsku privredu, sa ukupnom investicijom od preko 200 miliona evra. U novembru 2005. godine pivara je ponela prestižno ime Carlsberg Srbija i postala deo međunarodnog koncerna za prozvodnju piva Carlsberg Grupacije.
Osim LAV piva, na tržištu Srbije kompanija proizvodi i distribuira brojne brendove piva, među kojima su Tuborg, Merak, Twist Limun, Guinness, Budweiser Budvar, Erdinger, Grimbergen, Carlsberg, Brooklyn, San Miguel i Somersby.

ZA NAŠE ZAPOSLENE, CARLSBERG JE:

*SINONIM ZA SVETSKI POZNATE BRENDOVE*
*ODLIČNO MESTO ZA ZAPOČINJANJE I RAZVOJ KARIJERE*
*SREDINA U KOJOJ NE RADITE SA KOLEGAMA VEĆ SA PRIJATELJIMA*
*KOMPANIJA KOJA SE PONOSI SVOJOM TRADICIJOM I NA NJENIM TEMELJIMA GRADI BUDUĆNOST*
*KOMPANIJA KOJA BRINE  O ŽIVOTNOJ SREDINI I DRUŠTVENOJ ZAJEDNICI U KOJOJ STVARA*
*TEHNOLOŠKI NAPREDNA KOMPANIJA*

Zašto mi?

Lav pivo pokrenulo kampanju za očuvanje orla krstaša

Lav pivo, najpopularniji domaći brend kompanije Carlsberg Srbija, u saradnji sa Ministarstvom zaštite životne sredine i Društvom za zaštitu i proučavanje ptica Srbije, pokrenulo je kampanju “Lavovski za orlove”, koja ima za cilj obnavljanje brojnosti orla krstaša u Srbiji. Tako će po jedan dinar od svake prodate 0.5 flaše Lav piva biti odvojen za obnovu staništa ove fascinantne ptice, koja je, uprkos činjenici da celu istoriju predstavlja simbol sa grba naše zemlje, danas u Srbiji na rubu opstanka. Predstavljanju kampanje prisustvovali su ministar zaštite životne sredine, Goran Trivan, generalni direktor Carlsberg Srbija, Vladimir Vava, i direktor Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije, Milan Ružić.

“Orao krstaš je kroz celu istoriju Srbije bio njen simbol, a kampanjom ‘Lavovski za orlove’ odlučili da učinimo nešto povodom ugroženosti ove vrste i, zajedno sa partnerima, podignemo svest o neodvojivosti identiteta stanovnika Srbije od životne sredine u kojoj vekovima žive. Zahvaljujući bliskoj vezi ljubitelja piva sa našim brendovima, smatramo da je Lav pivo odličan kanal da u očuvanje naših prirodnih bogatstava uključimo i svoje potrošače, sa ciljem da omogućimo orlovima krstašima da ponovo u Srbiji imaju stanište koje odgovara njihovim potrebama” – rekao je generalni direktor kompanije Carlsberg Srbija Vladimir Vava.

​Upravo ovih dana očekuje se da mladunci Bore i Eržike prvi puta rašire krila i polete iz gnezda, a hoće li se i oni jednoga dana gnezditi u Srbiji ili negde drugde, zavisi upravo od ovakvih inicijativa, te spremnosti svakog od nas da se uključi i doprinese njihovoj uspešnosti.

Više informacija o kampanji možete pronaći na www.lavovskizaorlove.rs

Naši zaposleni

Katarina Kljajić
Menadžer za upravljanje komercijalnim projektima

Karijeru sam započela 2015. u Carlsbergu u okviru trainee programa Lideri budućnosti, nakon završenih studija na Ekonomskom fakultetu. Ovaj program je trajao 2 godine i pružio mi je šansu da se upoznam sa raznim mogućnostima koje industrija nudi kako bih najbolje pronašla sebe. Nakon stečenog iskustva u Key Accountu, Razvoju prodaje i Marketingu, postajem Menadžer za upravljanje komercijalnim projektima gde imam priliku da vodim projekte u okviru Carlsberg Srbija Grupe i da sarađujem na projektima sa Carlsberg Group-om.
Osim dragocenog iskustva koje sam ovde stekla, Carlsberg je kompanija koja mi je omogućila da upoznam izuzetne ljude i stručnjake i da svakodnevno sarađujem sa njima u opuštenoj i pristupačnoj atmosferi u kojoj su uvek svi spremni da vam pomognu.

Stefan Trajkoski
Off trade Komercijalista 

Svoju karijeru u Carlsbergu sam započeo pre 2 godine na poziciji Pospešivača prodaje u Key Account kanalu, kao neko bez iskustva. Vremenom, uz nesebičnu pomoć kolega, supevizora kao i kroz mnoge treninge koje sam prošao, naučio sam mnogo toga. Sve što danas znam o prodaji naučio sam ovde, a kompanija mi je pružila priliku da dalje unapredjujem svoje znanje i iskustvo kroz druge kanale prodaje. Trenutno sam na poziciji Off trade komercijaliste i svaki dan mi je ispunjen novim izazovima. Ako volite izazove a rutina nije nešto što vas ispunjava onda je Carlsberg pravo mesto za vas. Otvorenost za ideje, savršena komunikacija i nesebično deljenje znanja su samo deo onoga sto čini lepotu rada u Carlsbergu.

Milutin Jocić
Supervizor mašinskog održavanja 

Od mojih prvih poslovnih koraka do danas, Carlsberg mi je omogućio da se lično i profesionalno razvijem. Brzina promena vas nauči da svim životnim situacijama pristupite spremno i odgovorno. Svako vreme nosi svoje izazove. Naše, današnje, je obeleženo sveprisutnom novom industrijskom revolucijom. Kao inženjeru, otvoren odnos sa kolegama i dostupnost tehničkim dostignućima omogućava neograničen razvojni potencijal u Carlsbergu. 

Beneficije

Zaposleni u našoj kompaniji imaju na raspolaganju

Video

Društvene mreže

Facebook
Molimo vas da osvežite stranicu kako bi se upisani feed pojavio. https://www.facebook.com/Carlsberg.Srbija

Kontakt

Carlsberg Srbija d.o.o.

Proleterska 17, 21413 Čelarevo, Bulevar Zorana Đinđića 64a, 11070 Novi Beograd, SRBIJA

info@carlsberg.rs

www.carlsberg.rs

021 / 755 - 0 - 646
Facebook
Twitter