Carlsberg Srbija d.o.o.

Carlsberg Srbija d.o.o.

Poslovi

Snaga grupacije

O nama

Carlsberg Srbija d.o.o, posluje u sastavu Carlsberg Grupacije, četvrte po veličini svetske kompanije za proizvodnju piva. Carlsberg Grupacija trenutno posluje u više od 150 zemalja i na svetskom nivou ukupno zapošljava preko 40.000 ljudi. U septembru 2003. godine Carlsberg Grupacija otkupila je većinski deo akcija Pivare Čelarevo u jednoj od  najuspešnijih privatizacija u Srbiji, čime se kompanija Carlsberg svrstava među najveće strane investitore u srpsku privredu, sa ukupnom investicijom od preko 200 miliona evra. U novembru 2005. godine pivara je ponela prestižno ime Carlsberg Srbija i postala deo međunarodnog koncerna za prozvodnju piva Carlsberg Grupacije.
Osim LAV piva, na tržištu Srbije kompanija proizvodi i distribuira brojne brendove piva, među kojima su Tuborg, Merak, Twist Limun, Guinness, Budweiser Budvar, Erdinger, Grimbergen, Carlsberg, Brooklyn, San Miguel i Somersby.

ZA NAŠE ZAPOSLENE, CARLSBERG JE:

*SINONIM ZA SVETSKI POZNATE BRENDOVE*
*ODLIČNO MESTO ZA ZAPOČINJANJE I RAZVOJ KARIJERE*
*SREDINA U KOJOJ NE RADITE SA KOLEGAMA VEĆ SA PRIJATELJIMA*
*KOMPANIJA KOJA SE PONOSI SVOJOM TRADICIJOM I NA NJENIM TEMELJIMA GRADI BUDUĆNOST*
*KOMPANIJA KOJA BRINE  O ŽIVOTNOJ SREDINI I DRUŠTVENOJ ZAJEDNICI U KOJOJ STVARA*
*TEHNOLOŠKI NAPREDNA KOMPANIJA*

Zašto mi?

Zajedno smo jači

​Zajedno smo lepši, zajedno smo jači. Zbog toga Carlsberg porodica stremi da aktivno učestvuje u svojoj zajednici i doprinese boljem kvalitetu života ljudi u njoj, jer je tuđe dobro i naše dobro.

Carlsberg Srbija donirala je pet miliona dinara vodećim zdravstvenih institucijama u Srbiji da pomogne suzbijanje epidemije izazvane virusom Covid-19.

Novčana sredstva ravnomerno su podeljena Kliničko bolničkim centrima „Zvezdara“ i „Zemun“ i biće utrošena za nabavku neophodne medicinske opreme koja je u ovim danima preko potrebna.

Nedavno smo donirali maske i dezinfekciona sredstva Domu zdravlja u Bačkoj Palanci, u našoj neposrednoj sredini, a sada ruku pružamo i Beogradskim zdravstvenim centrima.

Nećemo zaboraviti ni veliku donaciju Carlsberg Fondacija od 13,8 miliona dolara koje pomažu u borbi protiv globalne pandemije.

Mi ZAJEDNO PRAVIMO PIVO ZA BOLJE DANAS I SUTRA!

Zar nije divno biti deo naše priče?

Naši zaposleni

Katarina Kljajić
Menadžer za upravljanje komercijalnim projektima

Karijeru sam započela 2015. u Carlsbergu u okviru trainee programa Lideri budućnosti, nakon završenih studija na Ekonomskom fakultetu. Ovaj program je trajao 2 godine i pružio mi je šansu da se upoznam sa raznim mogućnostima koje industrija nudi kako bih najbolje pronašla sebe. Nakon stečenog iskustva u Key Accountu, Razvoju prodaje i Marketingu, postajem Menadžer za upravljanje komercijalnim projektima gde imam priliku da vodim projekte u okviru Carlsberg Srbija Grupe i da sarađujem na projektima sa Carlsberg Group-om.
Osim dragocenog iskustva koje sam ovde stekla, Carlsberg je kompanija koja mi je omogućila da upoznam izuzetne ljude i stručnjake i da svakodnevno sarađujem sa njima u opuštenoj i pristupačnoj atmosferi u kojoj su uvek svi spremni da vam pomognu.

Stefan Trajkoski
Off trade Komercijalista 

Svoju karijeru u Carlsbergu sam započeo pre 2 godine na poziciji Pospešivača prodaje u Key Account kanalu, kao neko bez iskustva. Vremenom, uz nesebičnu pomoć kolega, supevizora kao i kroz mnoge treninge koje sam prošao, naučio sam mnogo toga. Sve što danas znam o prodaji naučio sam ovde, a kompanija mi je pružila priliku da dalje unapredjujem svoje znanje i iskustvo kroz druge kanale prodaje. Trenutno sam na poziciji Off trade komercijaliste i svaki dan mi je ispunjen novim izazovima. Ako volite izazove a rutina nije nešto što vas ispunjava onda je Carlsberg pravo mesto za vas. Otvorenost za ideje, savršena komunikacija i nesebično deljenje znanja su samo deo onoga sto čini lepotu rada u Carlsbergu.

Milutin Jocić
Supervizor mašinskog održavanja 

Od mojih prvih poslovnih koraka do danas, Carlsberg mi je omogućio da se lično i profesionalno razvijem. Brzina promena vas nauči da svim životnim situacijama pristupite spremno i odgovorno. Svako vreme nosi svoje izazove. Naše, današnje, je obeleženo sveprisutnom novom industrijskom revolucijom. Kao inženjeru, otvoren odnos sa kolegama i dostupnost tehničkim dostignućima omogućava neograničen razvojni potencijal u Carlsbergu. 

Beneficije

Zaposleni u našoj kompaniji imaju na raspolaganju

Video

Društvene mreže

Facebook
Molimo vas da osvežite stranicu kako bi se upisani feed pojavio. https://www.facebook.com/Carlsberg.Srbija

Kontakt

Carlsberg Srbija d.o.o.

Proleterska 17, 21413 Čelarevo, Bulevar Zorana Đinđića 64a, 11070 Novi Beograd, SRBIJA

info@carlsberg.rs

www.carlsberg.rs

021 / 755 - 0 - 646
Facebook
Twitter