Carlsberg Srbija d.o.o.

Carlsberg Srbija d.o.o.

Poslovi

Snaga grupacije

O nama

Carlsberg Srbija d.o.o, posluje u sastavu Carlsberg Grupacije, četvrte po veličini svetske kompanije za proizvodnju piva. Carlsberg Grupacija trenutno posluje u više od 150 zemalja i na svetskom nivou ukupno zapošljava preko 40.000 ljudi. U septembru 2003. godine Carlsberg Grupacija otkupila je većinski deo akcija Pivare Čelarevo u jednoj od  najuspešnijih privatizacija u Srbiji, čime se kompanija Carlsberg svrstava među najveće strane investitore u srpsku privredu, sa ukupnom investicijom od preko 200 miliona evra. U novembru 2005. godine pivara je ponela prestižno ime Carlsberg Srbija i postala deo međunarodnog koncerna za prozvodnju piva Carlsberg Grupacije.
Osim LAV piva, na tržištu Srbije kompanija proizvodi i distribuira brojne brendove piva, među kojima su Tuborg, Merak, Twist Limun, Guinness, Budweiser Budvar, Erdinger, Grimbergen, Carlsberg, Brooklyn, San Miguel i Somersby.

ZA NAŠE ZAPOSLENE, CARLSBERG JE:

*SINONIM ZA SVETSKI POZNATE BRENDOVE*
*ODLIČNO MESTO ZA ZAPOČINJANJE I RAZVOJ KARIJERE*
*SREDINA U KOJOJ NE RADITE SA KOLEGAMA VEĆ SA PRIJATELJIMA*
*KOMPANIJA KOJA SE PONOSI SVOJOM TRADICIJOM I NA NJENIM TEMELJIMA GRADI BUDUĆNOST*
*KOMPANIJA KOJA BRINE  O ŽIVOTNOJ SREDINI I DRUŠTVENOJ ZAJEDNICI U KOJOJ STVARA*
*TEHNOLOŠKI NAPREDNA KOMPANIJA*

Zašto mi?

Dobitnici konkursa Carlsberg i Dunđerski fondacije

Već treću godinu za redom Carlsberg i Dunđerski fondacija dodeljuje novčanu donaciju projektima od lokalnog značaja u Čelarevu i Opštini Bačka Palanka. Broj prijavljenih projekata iz godine u godinu raste, a za ovogodišnji iznos od ukupno 5 miliona dinara borilo se rekordnih 126 projekata. Sredstva za sprovođenje svojih ideja dobilo je njih 13, a svi dobitnički projekti će biti realizovani do kraja 2018. godine.
​Dobitnici donacije su:

Mesna zajednica Čelarevo, sa projektom „Uređenje plaže na Dunavu u Čelarevu”;
Osnovna škola „Zdravko Čelar”, sa projektom „Renoviranje krova osnovne škole”;
Udruženje građana „Čib”, sa projektom „Zeleni projekat”;
Centar za razvoj i unapređenje obrazovanja „Poletarac”, sa projektima „Izrada praktikuma za decu blago ometenom u razvoju koja su uključena u redovno školstvo” i „Leto u Poletarcu” (deo predloženog budžeta);
Opštinsko društvo za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim osobama;
Predškolska ustanova „Različak”, sa projektom „Montesori u Bačkoj Palanci”;
Osnovna škola „Heroj Pinki”, sa projektom „Rekonstrukcija prostorija osnovne škole”;
Udruženje afirmacija tradicije omladine i sporta, sa projektom „Podizanjem reciklažnih ostrva i reciklažom do čistije okoline”;
Kulturno umetničko društvo „Petar Kočić”, sa projektom „Očuvanje kulture i tradicije kroz igru i pesmu”;
Dom zdravlja „Mladen Stojanović”, sa projektom „Nabavka aparata za pregled za funkcionalnu dijagnostiku”;
Tehnička škola „9. maj”, sa projektom „Free IT” i
Udruženje festival ekološkog pozorišta za decu, sa projektom „Maštu na vlast”.

Motivisani interesovanjem građana za ulepšavanjem životne sredine i sopstvene svakodnevice, Carlsberg i Dunđerski fondacija nastavlja da neguje bogatu tradiciju ulaganja u dobrobit društva, poteklu od dva pasionirana ljubitelja piva i dobročinitelja – Jakob K. Jakobsena, osnivača pivare Carlsberg u Kopenhagenu i Lazara Dunđerskog, osnivača pivare u Čelarevu.

Naši zaposleni

Od mojih prvih poslovnih koraka do danas, Carlsberg mi je omogućio da se lično i profesionalno razvijem. Brzina promena vas nauči da svim životnim situacijama pristupite spremno i odgovorno. Svako vreme nosi svoje izazove. Naše, današnje, je obeleženo sveprisutnom novom industrijskom revolucijom. Kao inženjeru, otvoren odnos sa kolegama i dostupnost tehničkim dostignućima omogućava neograničen razvojni potencijal u Carlsbergu. 

Dušan Bizumić,
Regionalni ekspert za pakovanje

Svoje prvo radno iskustvo stekao sam u Carlsbergu pre 5 godina, kao student završne godine mašinstva. Proveo sam 3 meseca radeći na projektu koji se vezivao za kontinuirano unapređenje i LEAN sistem poslovanja. Nakon toga, zaposlio sam se na mestu mašinskog inženjera u odeljenju održavanja odakle je sve i počelo. Mislim da je Carlsberg specifičan zbog svoje otvorene komunikacije, neposrednog odnosa među kolegama i konstantnog deljenja znanja, ideja i iskustava. Meni su te stvari bile od izuzetne koristi u svakodnevnom radu i smatram da su upravo one zaslužne za moj profesionalni razvoj. U takvom okruženju gde ne postoje granice i gde je svakome takođe pružena šansa i za svoj lični razvoj naučio sam veoma mnogo za kratko vreme i zahvaljujući tome, poslednjih godinu dana radim kao Ekspert za pakovanje u regionu Zapadne Evrope gde prenosim i implementiram znanja, iskustva i najbolju praksu u zemlja kao što su Francuska, Danska, Veliku Britaniju, Hrvatska, Grčka …

Sanja Božilov,
Specijalista za analizu prodaje

Svoju karijeru sam započela u Carlsbergu 2012. godine, u okviru programa za Lidere budućnosti.  Privukla me je mogućnost rada u drugim sektorima i sticanje širokog iskustva i to ne samo u oblasti u kojoj sam se školovala. Tokom 2 godine programa radila sam na brojnim lokalnim, ali i internacionalnim projektima koji su mi ujedno bili i najveći izazov. Zahtevali su sagledavanje brojnih stvari u kratkim rokovima, brzo učenje i uklapanje sa kolegama iz različitih sektora i zemalja. Jedan od meni najdražih projekata  je unapređenje prodajne egzekucije u Finskoj, Italiji, Bugarskoj i Hrvatskoj. Carlsberg je dinamično mesto za rad gde se promene dešavaju svakodnevno i  gde je potrebno brzo odgovoriti na iste. Mislim da je to nešto što sve nas pokreće.

Beneficije

Zaposleni u našoj kompaniji imaju na raspolaganju

Video

Društvene mreže

Facebook
Molimo vas da osvežite stranicu kako bi se upisani feed pojavio. https://www.facebook.com/Carlsberg.Srbija

Kontakt

Carlsberg Srbija d.o.o.

Proleterska 17, 21413 Čelarevo, Bulevar Zorana Đinđića 64a, 11070 Novi Beograd, SRBIJA

info@carlsberg.rs

www.carlsberg.rs

021 / 755 - 0 - 646
Facebook
Twitter