CBS Systems DOO

CBS Systems DOO

O kompaniji

Šta je CBS Systems?

Domaći sofverski brend, koji su zavoleli velike strane korporacije, kao i naravno domaći lideri.

U suštini, mi smo (više ne tako mali) tim programera, data scientist-a I konsultanata koji je rešio da svoju kreativnost pretoči u poslovna rešenja na dva fronta:

- Analytical: Market Research, Retail Big Data, in-memory predictive analytics

- Transactional: E-commerce, Retail & ERP

I cela stvar dobro ide, ali sada hvatamo novi zalet!

Naša analyitics rešenja BrandPulse I Retail Datamining spadaju u najnaprednija rešenja u oblasti marketing & sales predictive analyitics, dok je RetailConnect rešenje u produkciji kod vodećih regionalnih maloprodajnih lanaca kako naftnih tako i robe široke potrošnje.

Šta nas izdvaja od ostalih?

Ne bavimo se outsourcing-om! Celim životnim ciklusom naših prozvoda upravljaju naši eksperti i svaki progamer i konsultant je uključen u kreativnom ciklusu sazrevanja. Razvili smo svoju tehnologiju baziranu na najnaprednijim tech. komponentama I na njoj razvijamo moćne aplikacije koje koriste moćni klijenti.

Kod naših kolega tražimo kreativnost i snalažljivost i to ugradjujemo kako u naša rešenja. A sa klijentima gradimo partnerski odnos!

Nalazimo se u Karadjordjevoj ulici odmah pored BW i Savamala, na samoj Savi (office ima predivan pogled na reku i savsku promenadu) u monumentalnoj beogradskoj zgradi iz 19og veka koja pripada platou Kosančićev Venac – dakle najlepše mesto u BG-u!

Vikend nam služi za zabavu, a fokusiramo se da rad limitiramo na radno vreme.

Kontakt

Adresa

Karadjordjeva 43, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

20317710

PIB

105140807

Broj zaposlenih

20 - 50