CCBill SRB doo

CCBill SRB doo

Poslovi

Bedževi

O nama

CCBill je američka kompanija koja od 1998. godine razvija i unapređuje rešenja za sigurno plaćanje preko Interneta. Danas se CCBill koristi na preko 30.000 sajtova i konstantno raste kako u broju korsnika, tako i u funkcionalnostima koje pruža vlasnicima sajtova za elektronsku trgovinu. Kao jedan od vodećih brendova u industriji, CCBill obrađuje više od milijardu dolara u transakcijama, a reputaciju pouzdanog sistema održava kroz konstantne tehničke inovacije i zato radi sa velikim brojem softverskih inženjera u SAD-u i Evropi.

Uz CCBill, u okviru iste holding kompanije posluje i brend phoenixNAP koji se bavi uslugama skladištenja podataka, virtualizacije servera i upravljanja čitavom IT infrastrukturom velikih kompanija. PhoenixNAP je jedna od prepoznatljivih kompanija u data centar industriji i radi sa stručnjacima u oblasti cloud computing, colocation i data center virtualization tehnologija.


CCBill Srbija posluje u Novom Sadu od  novembra 2014. godine. Timovi koji ovde rade prepoznatljivi su po izuzetnom talentu u različitim oblastima – od Java/JS developmenta, QA, UI i UX inženjera, cloud inženjera, projekt menadžera do Linux inženjera, datacentar developera, softver arhitekti i marketinga za kompaniju phoenixNap. Uprkos raznolikosti profesija, svi članovi našeg tima jednako doprinose razvoju kompanije, a to je jedna od karakteristika koja nas sve povezuje – posvećenost timu u kom svaka ideja zaista vredi. 


U aprilu 2016. godine u Beogradu je otvorena još jedna kancelarija kompanija CCBill i phoenixNAP u kojoj rade inženjeri tehničke podrške za kompaniju phoenixNAP (NOC team), kao i korisnička i klijentska podrška za CCBill (call center). Tim od preko 120 zaposlenih čine i marketing tim za CCBill, tehnički pisci, Linux inženjeri, projekt menadžeri i mnogi drugi.


Beograd je jedna od više lokacija na kojima phoenixNAP ima data centre i gde nudi širok dijapazon infrastrukturnih rešenja koja su u skladu sa rastućim potrebama za sveopštu povezanost.

Naši zaposleni

Jelena Ždero, UI Designer

Kao dizajner, u poslu se oslanjam na nekoliko ključnih stvari: uspešnu saradnju u timu kom verujem, kreativnost, napredne alate i prijatnu atmosferu za rad, a to sve imam u CCBill-u. 

Nikola Božović, PM Manager

Efikasno vođenje projekata je izazov, koji je u CCBill-u dodatno naglašen činjenicama da su projekti veoma raznoliki i da su svi projektni timovi sastavljeni od ljudi u tri različite zemlje na dva različita kontineta/vremenske zone (virtuelni timovi). Sa druge strane, u čitavoj kompaniji postoji veoma jasna svest o tome koji je cilj svakog od projekata i kolika je njihova važnost za kompaniju, što umnogome doprinosi uspešnom prevazilaženju izazova i izvršenju projekata unutar postavljnih ograničenja, bez stresa, a sa očekivanim rezultatima. Svaki od projekata, pored svog proizvoda ili usluge, ima za rezultat i edukaciju svih uključenih, što omogućava našim timovima da nepresatno uče i razvijaju se.

Branka Mijatović, HR Manager

U CCBill-u vam nikada ne nedostaje motivacije za rad. Posao HR manager-a podrazumeva svakodnevnu komunikaciju sa zaposlenima, rad na njihovom samounapređenju i održavanje visokog nivoa entuzijazma za rad. Sa ovim timom to ne samo da nije teško, već dolazi potpuno prirodno. 

Beneficije

Zaposleni u našoj kompaniji imaju na raspolaganju

Društvene mreže

Facebook
Molimo vas da osvežite stranicu kako bi se upisani feed pojavio. https://www.facebook.com/ccbillBIZ/timeline
CCBill Srbija CCBill_Srbija 31 Jan 2020, 13:35
Naš marketing tim ubrzano se širi. Popunjamo dve pozicije: Digital Markring Specialist i Content Writer. #novisad… https://t.co/qrVQaN3DBW
CCBill Srbija CCBill_Srbija 22 Jan 2020, 18:03
RT @publik21: radni 31.12. i nije tako los odjednom https://t.co/fGwsyiYOPr
CCBill Srbija CCBill_Srbija 23 Dec 2019, 09:42
Deda Mraz bio je vredan. Danas, otvaranje poklona! #phoenixnap #novisad #ccbill https://t.co/FGdXQba6J4
CCBill Srbija CCBill_Srbija 21 Dec 2019, 23:23
Posle žurke za decu, na redu je i žurka za odrasle. Celebrating a successful year! #phoenixnap #ccbill #novisad https://t.co/LdRAXcpSVz
CCBill Srbija CCBill_Srbija 21 Dec 2019, 12:36
Dočekali smo Deda Mraza, podelili paketiće. Deca su uživala. #ccbill #phoenixnap #novisad https://t.co/BnuJYTcUiz

Kontakt

CCBill SRB doo

Stražilovska 2, Novi Sad, Srbija

 srbija@ccbill.com

https://www.ccbill.com/

021 451 2917
Facebook
Twitter