CCBill SRB doo

CCBill SRB doo

Poslovi

Server Automation Engineer

Beograd, Niš, Novi Sad

rok 15.11.2020.

Release Engineer

Beograd, Novi Sad

rok 14.11.2020.

Data Center Integration Developer

Beograd, Novi Sad

rok 08.11.2020.

Software Developer in Test

Belgrade, Novi Sad

rok 05.11.2020.

Senior Product Owner – Cloud Native Services

Belgrade, Novi Sad

rok 05.11.2020.

Developer Advocate – Cloud Native Services

Belgrade, Novi Sad

rok 05.11.2020.

Business Unit Leader – Cloud Native Services

Beograd, Novi Sad

rok 05.11.2020.

Information Security Engineer

Beograd, Niš, Novi Sad

rok 04.11.2020.

Front End Developer

Beograd, Novi Sad

rok 31.10.2020.

Software Operations Engineer

Beograd, Novi Sad

rok 29.10.2020.

Linux Systems Engineer

Beograd, Novi Sad

rok 29.10.2020.

DevOps Software Engineer

Beograd, Niš, Novi Sad, Zrenjanin

rok 29.10.2020.

Scrum Master

Novi Sad/Beograd/Niš/Zrenjanin i Remote

rok 22.10.2020.

Priznanja

O nama

CCBill je američka kompanija koja od 1998. godine razvija i unapređuje rešenja za sigurno plaćanje preko Interneta. Danas se CCBill koristi na preko 30.000 sajtova i konstantno raste kako u broju korsnika, tako i u funkcionalnostima koje pruža vlasnicima sajtova za elektronsku trgovinu. Kao jedan od vodećih brendova u industriji, CCBill obrađuje više od milijardu dolara u transakcijama, a reputaciju pouzdanog sistema održava kroz konstantne tehničke inovacije i zato radi sa velikim brojem softverskih inženjera u SAD-u i Evropi.

Uz CCBill, u okviru iste holding kompanije posluje i brend phoenixNAP koji se bavi uslugama skladištenja podataka, virtualizacije servera i upravljanja čitavom IT infrastrukturom velikih kompanija. PhoenixNAP je jedna od prepoznatljivih kompanija u data centar industriji i radi sa stručnjacima u oblasti cloud computing, colocation i data center virtualization tehnologija.


CCBill Srbija posluje u Novom Sadu od  novembra 2014. godine. Timovi koji ovde rade prepoznatljivi su po izuzetnom talentu u različitim oblastima – od Java/JS developmenta, QA, UI i UX inženjera, cloud inženjera, projekt menadžera do Linux inženjera, datacentar developera, softver arhitekti i marketinga za kompaniju phoenixNap. Uprkos raznolikosti profesija, svi članovi našeg tima jednako doprinose razvoju kompanije, a to je jedna od karakteristika koja nas sve povezuje – posvećenost timu u kom svaka ideja zaista vredi. 


U aprilu 2016. godine u Beogradu je otvorena još jedna kancelarija kompanija CCBill i phoenixNAP u kojoj rade inženjeri tehničke podrške za kompaniju phoenixNAP (NOC team), kao i korisnička i klijentska podrška za CCBill (call center). Tim od preko 120 zaposlenih čine i marketing tim za CCBill, tehnički pisci, Linux inženjeri, projekt menadžeri i mnogi drugi.


Beograd je jedna od više lokacija na kojima phoenixNAP ima data centre i gde nudi širok dijapazon infrastrukturnih rešenja koja su u skladu sa rastućim potrebama za sveopštu povezanost.

Naši zaposleni

Jelena Ždero, UI Designer

Kao dizajner, u poslu se oslanjam na nekoliko ključnih stvari: uspešnu saradnju u timu kom verujem, kreativnost, napredne alate i prijatnu atmosferu za rad, a to sve imam u CCBill-u. 

Nikola Božović, PM Manager

Efikasno vođenje projekata je izazov, koji je u CCBill-u dodatno naglašen činjenicama da su projekti veoma raznoliki i da su svi projektni timovi sastavljeni od ljudi u tri različite zemlje na dva različita kontineta/vremenske zone (virtuelni timovi). Sa druge strane, u čitavoj kompaniji postoji veoma jasna svest o tome koji je cilj svakog od projekata i kolika je njihova važnost za kompaniju, što umnogome doprinosi uspešnom prevazilaženju izazova i izvršenju projekata unutar postavljnih ograničenja, bez stresa, a sa očekivanim rezultatima. Svaki od projekata, pored svog proizvoda ili usluge, ima za rezultat i edukaciju svih uključenih, što omogućava našim timovima da nepresatno uče i razvijaju se.

Branka Mijatović, HR Manager

U CCBill-u vam nikada ne nedostaje motivacije za rad. Posao HR manager-a podrazumeva svakodnevnu komunikaciju sa zaposlenima, rad na njihovom samounapređenju i održavanje visokog nivoa entuzijazma za rad. Sa ovim timom to ne samo da nije teško, već dolazi potpuno prirodno. 

Beneficije

Zaposleni u našoj kompaniji imaju na raspolaganju

Društvene mreže

Facebook
Molimo vas da osvežite stranicu kako bi se upisani feed pojavio. https://www.facebook.com/ccbillBIZ/timeline
CCBill Srbija CCBill_Srbija 07 Oct 2020, 20:42
#FlexServers #phoenixnap https://t.co/K1YXeoENM3
CCBill Srbija CCBill_Srbija 07 Oct 2020, 13:59
Da li znate šta je DevOps o kome se toliko priča? Koleginica Bojana Dobran napisala je šta je sve saznala isražujuć… https://t.co/4IbJlRYqpa
CCBill Srbija CCBill_Srbija 07 Oct 2020, 13:47
U sklopu 11. Regionalnog sajma poslova koji je upravo počeo, imali smo priliku da pišemo i o jednoj od najaktuelnij… https://t.co/aDV3RV6gSp
CCBill Srbija CCBill_Srbija 07 Oct 2020, 12:59
Posetite nas na Regionalnom sajmu zapošljavanja, pročitajte i pitajte sve što želite da znate o tome kako je radit… https://t.co/2GTEw8a7qH
CCBill Srbija CCBill_Srbija 21 Sep 2020, 12:39
Do you want to know about the key differences between Pulumi and Terraform? Are interested in Infrastructure as Cod… https://t.co/LnPNzePxeu

Kontakt

CCBill SRB doo

Stražilovska 2, Novi Sad, Srbija

 srbija@ccbill.com

https://www.ccbill.com/

021 451 297
Facebook
Twitter