CCBill SRB doo

CCBill SRB doo

Poslovi

Network Engineer

Novi Sad or Belgrade

rok 30.12.2020.

SEO Analyst

Beograd, Novi Sad

rok 19.12.2020.

Product Marketing Writer

Beograd, Novi Sad

rok 13.12.2020.

Software Integration Developer

Beograd, Novi Sad

rok 09.12.2020.

Content Specialist (Vibrantskinbar.com)

Beograd, Novi Sad

rok 06.12.2020.

Content Specialist (Glimpse.me)

Beograd, Novi Sad

rok 06.12.2020.

Information Security Engineer

Beograd, Niš, Novi Sad

rok 05.12.2020.

Technical Writer

Beograd, Novi Sad

rok 05.12.2020.

Technical Writing Team Lead

Beograd, Novi Sad

rok 05.12.2020.

Copy Editor

Beograd, Novi Sad

rok 03.12.2020.

Software Engineer

Beograd, Niš, Novi Sad

rok 02.12.2020.

Software Operations Engineer

Beograd, Novi Sad

rok 02.12.2020.

Priznanja

O nama

Ko smo mi?

CCBill je američka kompanija koja od 1998. godine razvija i unapređuje rešenja za sigurno plaćanje preko Interneta. Danas se CCBill koristi na preko 30.000 sajtova i konstantno raste kako u broju korisnika, tako i u funkcionalnostima koje pruža vlasnicima sajtova za elektronsku trgovinu. Kao jedan od vodećih brendova u industriji, CCBill obrađuje više od milijardu dolara u transakcijama, a reputaciju pouzdanog sistema održava kroz konstantne tehničke inovacije i zato radi sa velikim brojem softverskih inženjera u SAD-u i Evropi.

Uz CCBill, u okviru iste holding kompanije posluje i brend phoenixNAP koji se bavi uslugama skladištenja podataka, virtualizacije servera i upravljanja čitavom IT infrastrukturom velikih kompanija. phoenixNAP je jedna od prepoznatljivih kompanija u data centar industriji i radi sa stručnjacima u oblasti "cloud computing", "collocation" i "data center virtualization" tehnologija.

CCBill Srbija posluje od novembra 2014. u Novom Sadu, a od 2016. godine i u Beogradu. Timovi koji ovde rade prepoznatljivi su po izuzetnom talentu u različitim oblastima – od Java/JS developmenta, QA, UI i UX inženjera, cloud inženjera, tehničkih pisaca, projekt menadžera do Linux/Windows inženjera, NOC podrške, datacentar developera, softver arhitekti, korisničke i klijentske podrške i marketinga. Uprkos raznolikosti profesija, svi članovi našeg tima jednako doprinose razvoju kompanije, a to je jedna od karakteristika koja nas sve povezuje – posvećenost timu u kom svaka ideja zaista vredi.


Beograd je jedna od više lokacija na kojima phoenixNAP ima data centre i gde nudi širok dijapazon infrastrukturnih rešenja koja su u skladu sa rastućim potrebama za sveopštu povezanost.

Kako izgleda proces selekcije?

Bitno je napomenuti da i pored toga što uvek imamo otvoren veliki broj oglasa, naše kolege ne odlaze iz timova, već se naši projekti konstantno razvijaju, pa imamo stalnu  potrebu za novim zaposlenima.

Slobodno nam pošalji svoj CV i motivaciono pismo, kroz koji ćeš nam objasniti zbog čega želiš da postaneš deo našeg tima, a mi ćemo te rado kontaktirati ukoliko se tvoje radno iskustvo poklapa sa zahtevima pozicije za koju si zainteresovan/a. 

Prilikom prvog telefonskog poziva zakazuje se HR intervju. S obzirom na trenutnu situaciju, naši intervjui se održavaju putem Skype-a ili Teams-a, u zavisnosti šta ti je bliže ili draže.

Na HR razgovoru imaćeš priliku da malo bliže upoznaš našu kompaniju, saznaš više o našem razvojnom putu, projektima, tehnologijama, članovima tima, kao i o uslovima rada i benefitima koje kompanija CCBill nudi svojim zaposlenima. To je takođe i prilika da se ti nama predstaviš, da steknemo bolji utisak o tome kako se jedni drugima uklapamo u očekivanja. 

Sledeći korak je tehnički intervju, na kom je prisutan vođa ili menadžer tima za koji si konkurisao/la. Prilikom ovog razgovora možeš očekivati tehnička pitanja kako bi tvoji budući saradnici procenili da li se nivo tvog znanja poklapa sa onim što je timu u datom trenutku neophodno. Za neke pozicije se pre ove faze dobija i zadatak, a u tom slučaju ostavljamo ti dovoljno vremena da mu se posvetiš.  

Ovde se proces selekcije završava i ako se naša i tvoja očekivanja poklapaju, dobijaš ponudu! Ako ipak naša i tvoja očekivanja u tom trenutku ne idu u istom smeru, tu smo da ti damo savet na čemu da poradiš ili da te ohrabrimo da konkurišeš za neku drugu poziciju. Čak i u slučaju da ne ostvarimo saradnju, nadamo da ćeš poneti veoma prijatno iskustvo sa razgovora i upoznati nas onakve kakvi jesmo, druželjubivi i opušteni, a posvećeni svome poslu. 

Ukoliko želiš da i uživo prođeš kroz ovo iskustvo, očekujemo da nam pošalješ svoj CV ili nam se javi putem mejla, Linkedina, Infostuda ili telefona.Naši zaposleni

Marijana Golijanin, QA Engineer

​"Kolega mi je preporucio CCBill i jako mi je drago sto sam se zaposlila i sto i ja sada iz prve ruke mogu da ga preporucim vama.
Projekat na kom radim je zanimljiv i dinamican, saradnja u timu je odlicna, atmosfera je drugarska i svi su spremni da pomognu ako treba.
Svidja mi se sto sam ovde upoznala mnogo dobrih ljudi, pa ih cesto ne gledam samo kao kolege, nego kao prijatelje."

Bojana Dobran, Product Marketing Manager

​„U kompaniji sam više od četiri godine i za to vreme sam napredovala od marketinškog pisca do menadžera proizvodnog marketinga. Plata je korektna, projekti su dinamični i uvek ima nešto novo da se nauči. Tim je sjajan i volim da provodim vreme sa kolegama i privatno. Mislim da na svim pozicijama ima prostora za usavršavanje i napredak, a da se trud lako prepoznaje i dobro nagrađuje.“

Jelena Ždero, UI Designer

"Prednost rada u kompanijama koje razvijaju sopstvene proizvode je u tome sto se akcenat stavlja na kvalitet u odnosu na kvantitet. Takodje, uspeh proizvoda je zajednicki uspeh i stoga se stavlja akcenat na rast i razvoj svakog pojedinca u skladu sa zeljama i potrebama.
Atmosfera u timovima je veoma podrzavajuca i nekada imate utisak da radite sa najboljim prijateljima a ne sa kolegama. Visi menadzment je veoma pristupacan i uvek uz vas da odgovori na sva vasa pitanja."

Beneficije

Zaposleni u našoj kompaniji imaju na raspolaganju

Društvene mreže

Facebook
Molimo vas da osvežite stranicu kako bi se upisani feed pojavio. https://www.facebook.com/ccbillBIZ/timeline
CCBill Srbija CCBill_Srbija 30 Nov 2020, 15:00
Srbija danas. https://t.co/E1GBZhopUo
CCBill Srbija CCBill_Srbija 26 Nov 2020, 13:00
Happy Thanksgiving Day to our dear colleagues! #ccbill #phoenixnap #cwie #phoenixarizona https://t.co/tWDiCE5pDO
CCBill Srbija CCBill_Srbija 25 Nov 2020, 16:18
We are looking for an SEO Analyst who will work with writers, web developers, and the Content Manager to optimize c… https://t.co/H7NKmvhSeF
CCBill Srbija CCBill_Srbija 25 Nov 2020, 09:33
Naš sjajni #businessplanning tim se širi i dalje. Tim se trenutno sastoji od čak 12 članova, tehničkih pisaca, web… https://t.co/WwsVtncIvP
CCBill Srbija CCBill_Srbija 25 Nov 2020, 06:03
Multiple open positions in our #marketing team! #contentwriters #productmarketing #marketingspecialist #novisad… https://t.co/LEul9nnA7R

Kontakt

CCBill SRB doo

Stražilovska 2, Novi Sad, Srbija

 srbija@ccbill.com

https://www.ccbill.com/

021 451 297
Facebook
Twitter