CCBill SRB doo

CCBill SRB doo

Poslovi

Server Automation Engineer

Beograd, Niš, Novi Sad

rok 15.11.2020.

Release Engineer

Beograd, Novi Sad

rok 14.11.2020.

Data Center Integration Developer

Beograd, Novi Sad

rok 08.11.2020.

Developer Advocate – Cloud Native Services

Belgrade, Novi Sad

rok 05.11.2020.

Software Developer in Test

Belgrade, Novi Sad

rok 05.11.2020.

Senior Product Owner – Cloud Native Services

Belgrade, Novi Sad

rok 05.11.2020.

Business Unit Leader – Cloud Native Services

Beograd, Novi Sad

rok 05.11.2020.

Information Security Engineer

Beograd, Niš, Novi Sad

rok 04.11.2020.

Front End Developer

Beograd, Novi Sad

rok 31.10.2020.

Linux Systems Engineer

Beograd, Novi Sad

rok 29.10.2020.

DevOps Software Engineer

Beograd, Niš, Novi Sad, Zrenjanin

rok 29.10.2020.

Software Operations Engineer

Beograd, Novi Sad

rok 29.10.2020.

Priznanja

O nama

Ko smo mi?

CCBill je američka kompanija koja od 1998. godine razvija i unapređuje rešenja za sigurno plaćanje preko Interneta. Danas se CCBill koristi na preko 30.000 sajtova i konstantno raste kako u broju korisnika, tako i u funkcionalnostima koje pruža vlasnicima sajtova za elektronsku trgovinu. Kao jedan od vodećih brendova u industriji, CCBill obrađuje više od milijardu dolara u transakcijama, a reputaciju pouzdanog sistema održava kroz konstantne tehničke inovacije i zato radi sa velikim brojem softverskih inženjera u SAD-u i Evropi.

Uz CCBill, u okviru iste holding kompanije posluje i brend phoenixNAP koji se bavi uslugama skladištenja podataka, virtualizacije servera i upravljanja čitavom IT infrastrukturom velikih kompanija. phoenixNAP je jedna od prepoznatljivih kompanija u data centar industriji i radi sa stručnjacima u oblasti "cloud computing", "collocation" i "data center virtualization" tehnologija.

CCBill Srbija posluje od novembra 2014. u Novom Sadu, a od 2016. godine i u Beogradu. Timovi koji ovde rade prepoznatljivi su po izuzetnom talentu u različitim oblastima – od Java/JS developmenta, QA, UI i UX inženjera, cloud inženjera, tehničkih pisaca, projekt menadžera do Linux/Windows inženjera, NOC podrške, datacentar developera, softver arhitekti, korisničke i klijentske podrške i marketinga. Uprkos raznolikosti profesija, svi članovi našeg tima jednako doprinose razvoju kompanije, a to je jedna od karakteristika koja nas sve povezuje – posvećenost timu u kom svaka ideja zaista vredi.


Beograd je jedna od više lokacija na kojima phoenixNAP ima data centre i gde nudi širok dijapazon infrastrukturnih rešenja koja su u skladu sa rastućim potrebama za sveopštu povezanost.

Kako izgleda proces selekcije?

Bitno je napomenuti da i pored toga što uvek imamo otvoren veliki broj oglasa, naše kolege ne odlaze iz timova, već se naši projekti konstantno razvijaju, pa imamo stalnu  potrebu za novim zaposlenima.

Slobodno nam pošalji svoj CV i motivaciono pismo, kroz koji ćeš nam objasniti zbog čega želiš da postaneš deo našeg tima, a mi ćemo te rado kontaktirati ukoliko se tvoje radno iskustvo poklapa sa zahtevima pozicije za koju si zainteresovan/a. 

Prilikom prvog telefonskog poziva zakazuje se HR intervju. S obzirom na trenutnu situaciju, naši intervjui se održavaju putem Skype-a ili Teams-a, u zavisnosti šta ti je bliže ili draže.

Na HR razgovoru imaćeš priliku da malo bliže upoznaš našu kompaniju, saznaš više o našem razvojnom putu, projektima, tehnologijama, članovima tima, kao i o uslovima rada i benefitima koje kompanija CCBill nudi svojim zaposlenima. To je takođe i prilika da se ti nama predstaviš, da steknemo bolji utisak o tome kako se jedni drugima uklapamo u očekivanja. 

Sledeći korak je tehnički intervju, na kom je prisutan vođa ili menadžer tima za koji si konkurisao/la. Prilikom ovog razgovora možeš očekivati tehnička pitanja kako bi tvoji budući saradnici procenili da li se nivo tvog znanja poklapa sa onim što je timu u datom trenutku neophodno. Za neke pozicije se pre ove faze dobija i zadatak, a u tom slučaju ostavljamo ti dovoljno vremena da mu se posvetiš.  

Ovde se proces selekcije završava i ako se naša i tvoja očekivanja poklapaju, dobijaš ponudu! Ako ipak naša i tvoja očekivanja u tom trenutku ne idu u istom smeru, tu smo da ti damo savet na čemu da poradiš ili da te ohrabrimo da konkurišeš za neku drugu poziciju. Čak i u slučaju da ne ostvarimo saradnju, nadamo da ćeš poneti veoma prijatno iskustvo sa razgovora i upoznati nas onakve kakvi jesmo, druželjubivi i opušteni, a posvećeni svome poslu. 

Ukoliko želiš da i uživo prođeš kroz ovo iskustvo, očekujemo da nam pošalješ svoj CV ili nam se javi putem mejla, Linkedina, Infostuda ili telefona.Naši zaposleni

Marijana Golijanin, QA Engineer

​"Kolega mi je preporucio CCBill i jako mi je drago sto sam se zaposlila i sto i ja sada iz prve ruke mogu da ga preporucim vama.
Projekat na kom radim je zanimljiv i dinamican, saradnja u timu je odlicna, atmosfera je drugarska i svi su spremni da pomognu ako treba.
Svidja mi se sto sam ovde upoznala mnogo dobrih ljudi, pa ih cesto ne gledam samo kao kolege, nego kao prijatelje."

Bojana Dobran, Product Marketing Manager

​„U kompaniji sam više od četiri godine i za to vreme sam napredovala od marketinškog pisca do menadžera proizvodnog marketinga. Plata je korektna, projekti su dinamični i uvek ima nešto novo da se nauči. Tim je sjajan i volim da provodim vreme sa kolegama i privatno. Mislim da na svim pozicijama ima prostora za usavršavanje i napredak, a da se trud lako prepoznaje i dobro nagrađuje.“

Jelena Ždero, UI Designer

"Prednost rada u kompanijama koje razvijaju sopstvene proizvode je u tome sto se akcenat stavlja na kvalitet u odnosu na kvantitet. Takodje, uspeh proizvoda je zajednicki uspeh i stoga se stavlja akcenat na rast i razvoj svakog pojedinca u skladu sa zeljama i potrebama.
Atmosfera u timovima je veoma podrzavajuca i nekada imate utisak da radite sa najboljim prijateljima a ne sa kolegama. Visi menadzment je veoma pristupacan i uvek uz vas da odgovori na sva vasa pitanja."

Beneficije

Zaposleni u našoj kompaniji imaju na raspolaganju

Društvene mreže

Facebook
Molimo vas da osvežite stranicu kako bi se upisani feed pojavio. https://www.facebook.com/ccbillBIZ/timeline
CCBill Srbija CCBill_Srbija 21 Oct 2020, 10:22
Nije baš mnogo poznato, ali CCBill ima sestrinsku firmu PhoenixNAP, sopstveni datacentar koji razvija nove i intere… https://t.co/KFxJK1Kl3Q
CCBill Srbija CCBill_Srbija 21 Oct 2020, 09:45
Our Bare Metal Cloud product is now in post GA phase. We are expanding our teams to support this growth. There are… https://t.co/ZS0gwtWgeX
CCBill Srbija CCBill_Srbija 07 Oct 2020, 20:42
#FlexServers #phoenixnap https://t.co/K1YXeoENM3
CCBill Srbija CCBill_Srbija 07 Oct 2020, 13:59
Da li znate šta je DevOps o kome se toliko priča? Koleginica Bojana Dobran napisala je šta je sve saznala isražujuć… https://t.co/4IbJlRYqpa
CCBill Srbija CCBill_Srbija 07 Oct 2020, 13:47
U sklopu 11. Regionalnog sajma poslova koji je upravo počeo, imali smo priliku da pišemo i o jednoj od najaktuelnij… https://t.co/aDV3RV6gSp

Kontakt

CCBill SRB doo

Stražilovska 2, Novi Sad, Srbija

 srbija@ccbill.com

https://www.ccbill.com/

021 451 297
Facebook
Twitter