Celan Service

O kompaniji

Firma CLEAN SERVICE se bavi profesionalnim čišćenjem i tekućim održavanjem higijene poslovnih objekata svih vrsta i namena. Firma je osnovana 2008. godine a za kratko vreme je uspela da izbori svoje mesto na tržištu i da zadobije poverenje velikog broja klijenata!

Uspešan menadzment tim za kratko vreme uspeva da zadobije poverenje velikog broja klijenata i da se visoko pozicionira.

CLEAN SERVICE danas zapošljava iskusne i obučene radnike raznih profila koji rade isključivo sa najsavremenijim mašinama, alatom i opremom za čišćenje poslednje generacije (KARCHER, TASKI, WAP). U procesu rada koristimo isključivo ekološka sredstva za čišćenje poznatih svetskih brendova (TANA, ECOLAB...).

CLEAN SERVICE poseduje sopstveni vozni park, magacin i servisnu radionicu. Pored poslova profesionalnog čišćenja i održavanja objekata, naša firma je i ekskluzivni zastupnik kompanije CHAO BAO (Kina), koja je najveći Azijski proizvođač profesionalne opreme i alata za čišćenje.

Kontakt

Celan Service

  • 8. Septembra br4
  • Beograd
  • Srbija
  • PIB: 105633694
  • Matični broj: 62050101

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.