CENTAR KONENG doo

CENTAR KONENG doo

O kompaniji

    Nikome od nas nije dosta dokaza da možemo uraditi više od onoga što smo uradili i podsećanja da ne postoji nijedna situacija koja ne može biti prevaziđena boljom.

   Pripadamo onima koji veruju da ništa nije nerešivo i nemoguće, ako je predmet čovekove čvrste rešenosti da uspe.

   Naša kompanija implementira tehnička rešenja, znanja i veštine zaposlenih. “GRADNJA” je , za nas,  umeće kojim se pomoću stečenih znanja i iskustava te primenom i obradom svega što nam u ruke dođe, smišljeno i planirano ugradi u objekte povezane sa tlom- zemljištem i sa njim u sprezi  postaju celina sa kojom se živi. Dok ih gradimo družimo se i dok se družimo gradimo ih, da bismo bili deo te celine
Ispunjavanjem profesionalnih i životnih ciljeva, verujemo da je svaki pojedinac motivisan da bude deo tima koji će svojim radom doprineti uspesima koje kao kompanija postižemo. Zalažemo se za timski rad, lični i profesionalni razvoj, harmonične odnose unutar kompanije i negujemo optimizam.
 

Kontakt

CENTAR KONENG doo

  • Ive Andrića 19
  • Novi Sad
  • Srbija
  • PIB: 107733581
  • Matični broj: 20861118

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.