Central-H

Central-H

O kompaniji

Ko je Central-H?
Central-H d.o.o. postoji od 1997. godine i jedan je od najznačajnijih distrubutera opreme za centralno grejanje u Srbiji. Takođe se bavimo i distribucijom opreme za klimatizaciju i hlađenje, kao i opreme za vodovod i sanitarija. Pored domaćeg, prisutni smo i na tržištima Crne Gore, Republike Srpske i Makedonije.

Strategija

Kontinuelno pratimo svetska dostignuća u oblasti grejanja, klimatizacije i vodovoda pažljivo birajući proizvode kojima proširujemo paletu naše ponude. Značajan lager proizvoda koje nudimo garantuje ekspeditivnost našeg poslovanja.

Konkurentsku prednost pokušavamo da ostvarimo, pre svega, preko dve poluge: što je moguće nižim cenama, ali i kvalitetom usluge. Zadovoljstvo kupca na prvom je mestu liste naših ciljeva.

Ko su naši partneri
Naši partneri jesu neki od najvećih svetskih i domaćih proizvodjača u oblasti grejanja, hlađenja, vodovodnih instalacija i sanitarija. Saradnju sa svim partnerima zasnivamo na obostranoj korektnosti i međusobnom poverenju, a sve to u cilju zadovoljavanja potreba kupaca.

Kontakt

Central-H

  • Industrijska zona bb, Debeli Lug
  • Majdanpek
  • Srbija
  • PIB: 100987249
  • Matični broj: 17122002
+381 30 570 930

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.