Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Centrosinergija d.o.o. Beograd

Centrosinergija d.o.o. Beograd logo
Bulevar Milutina Milankovića 19
Beograd
SRBIJA
+381 11 7159 505
501-1000
107063820
20734973

Centrosinergija d.o.o. Beograd


Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave na sajtu Poslovi.infostud.com

CENTROSINERGIJA d.o.o. Beograd (http://www.centrosinergija.rs) je mlada domaća kompanija koja od osnivanja beleži rast i kontinuirano unapređuje kvalitet svojih usluga. Deo je poslovnog sistema Moj kiosk grupa koji zapošljava više od 3.500 ljudi. Delatnost Centrosinergije je zasnovana na distribuciji duvanskih proizvoda, štampanih medija, SIM kartica i Bus Plus kartica, elektronskih dopuna pripejd kredita za mobilnu telefoniju i elektronskih dopuna za javni gradski prevoz u Beogradu. Korišćenjem najsavremenijih tehnoloških rešenja i inovativnim pristupom, uz visoku poslovnu i radnu etiku i dobru organizaciju poslovnih procesa, svojim partnerima obezbeđujemo povećanje prodaje, bolju zastupljenost na tržištu i manje troškove distribucije i logistike.

Proces regrutacije i selekcije poslodavca


U savremenom poslovanju promena je konstanta, a brzina adaptacije na promenu je ključ uspeha. Naš „know-how“ kao jedinstvena kombinacija znanja, veština i sposobnosti je naš najveći kapital – intelektualni kapital. Njegovu srž čine ljudi organizovani u timove - pojedinac u fukciji tima koji ima svoju ulogu, dodeljenu na osnovu njegovih znanja, veština i sposobnosti. Efikasan tim je temelj uspešne kompanije. On podrazumeva obučenog i motivisanog radnika. Motivisan radnik je spreman ne samo da preuzima odgovornost već i da je traži za sebe, postajući tako vlasnik procesa koji obavlja. Ovako formirani timovi, nailaskom na nepoznatu prepreku ili promenu, zadržavaju svoj potencijal i pronalaze adekvatna rešenja za nove probleme. Oni su osnova učeće organizacije koja je spremna da u svakom trenutku da odgovor na tržišne promene i da kreira nove. Kompanije sa ovakvim timovima poseduju fleksibilnost, a efikasnost tj. visoka produktivnost ovih timova se podrazumeva.
 
Izazov je ne samo oformiti ovakve timove, nego ih i sačuvati. Fluktuacija zaposlenih je najveći neprijatelj uspešnih timova. Jedan od načina da se neželjena fluktuacija predupredi je kvalitetna selekcija kandidata prilikom zasnivanja radnog odnosa, kojom se krajnji zahtev – „kompetentan radnik na pravom mestu“  postavlja kao polazna tačka. Kompetentnost se obično definiše kao kombinacija:

- stručnog znanja,
- stručnih veština,
- ličnih sposobnosti,
- socijalnih veština,
- inteligencije,
- emotivnog i etičkog sklopa.

Za sva radna mesta u Centrosinergiji definisan je sklop znanja, sposobnosti, veština, prethodnog iskustva i stručnih kvalifikacija koje je neophodno da poseduje kandidat i kakav psihološki profil kandidata je potreban da odgovori na zahteve radnog mesta, radne klime i očekivanja Centrosinergije kao poslodavca.

U skladu sa zahtevima upražnjenog ili novoformiranog radnog mesta definišu se kriterijumi selekcije. U procesu selekcije angažovan je tim sastavljen od menadžera i/ili saradnika iz ljudskih resursa, psihologa, menadžera za konkretne oblasti i ostalih stručnjaka neophodnih da se procene konkretna stručna znanja kandidata iz različitih oblasti. Ovako formiran tim identifikuje i kvantifikuje parametre za pojedine zahteve radnog mesta, pa se dalji proces selekcije usmerava na njihovo merenje. Upoređivanjem svih izmerenih parametara vrši se kompletiranje „slike“ svakog kandidata i određivanje njihove adekvatnosti u odnosu na zahteve radnog mesta. Osim procene adekvatnosti svakog od kandidata ovako postavljenim procesom selekcije dobijamo još jedan bitan podatak za Organizaciju. Kroz identifikaciju stavova i vrednosnih kriterijuma kandidata mogu se tačno definisati motivi koje kandidat želi ispuniti u novom radnom okruženju (čime se on rukovodi). Na osnovu toga se određuje vrsta motivacije koju mu firma može pružiti (zarada, napredovanje, sigurnost, usavršavanje, pripadnost grupi itd.). Na ovaj način se stvara preduslov da zaposleni uspešno integriše svoje interese u kompanijske interese, što je osnova svake dugoročne saradnje zasnovane na obostranom interesu.

Osnovne faze procesa regrutacije i selekcije u Centrosinergiji su:
- Regrutacija
- Predselekciona obrada radnih biografija
- Selekciono testiranje kandidata
- Inicijalni intervju sa Službom ljudskih resursa
- Testiranje stručnih znanja
- Psihološko testiranje
- Situacioni intervju
- Analiza rezultata testiranja
- Odabir najužeg kruga kandidata
- Intervju odabranih kandidata sa Direktorom društva i/ili Direktorom sektora
- Izbor adekvatnog kandidata

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.