CETIN d.o.o. Beograd
CETIN d.o.o. Beograd

CETIN d.o.o. Beograd

O kompaniji

CETIN Grupu čini četiri infrastrukturna operatora – CETIN Bugarska, CETIN Mađarska, CETIN Srbija i CETIN Češka Republika, sa skoro 3000 zaposlenih. 

Kao organizacija koja konstantno radi na unapređenju, fokusirani smo da implementiramo infrastrukturu svetske klase i odgovorimo na izazovne zahteve tržišta. Verujemo da predvodimo digitalnu transformaciju kroz usluge koje pružamo.

CETIN je osnovan u Srbiji jula 2020. godine, izdvajanjem od matične kompanije Telenor Srbija kao pružalac fiksnih i mobilnih infrastrukturnih usluga za telekomunikacione operatore, provajdere internet usluga i druge kompanije na srpskom i regionalnom tržištu.

Našu kompaniju čine skoro 300 izuzetno veštih, motivisanih i talentovanih pojedinaca koje sa ponosom nazivamo svojim kolegama. Uz njihovu posvećenost, u mogućnosti smo da pružimo vrhunska komunikaciona infrastrukturna rešenja, efikasnost bez premca i izvanredne performanse mreže za naše klijente, uz održiv razvoj tehnologije i predviđanje budućih potreba.

Beneficije

Proces selekcije

Proces selekcije prilagodili smo brizi o zdravlju i modelu rada koji kombinuje rad od kuće i rad iz kancelarije. Deo procesa selekcije se može odvijati u online režimu, a finalni krug podrazumeva upoznavanje u CETIN prostorijama.

Kada smo online, koristimo Microsoft Teams aplikaciju, a pre intervjua, kandidatima prosledimo link za i uputstvo za konektovanje.


Našu kompaniju čine izuzetno vešti, motivisani i talentovani pojedinci, koji neguju međusobno poštovanje i timski rad. Biće nam veoma drago, ukoliko se vaše karijerne aspiracije i strategija i planovi naše kompanije ukrste i postanemo deo istog tima.

Naš cilj je da, prilikom upoznavanja, uživamo u dobroj atmosferi. Bez obzira na ishod intervjua, svaki kandidat ili kandidatkinja sa sobom nosi nešto posebno, što svakako može oblikovati našu profesionalnu inspiraciju.

Šta mogu da očekujem nakon što apliciram na vaš oglas?

Nakon podnošenja prijave svi kandidati dobijaju potvrdu putem imejla. Ukoliko prođete u uži krug mi ćemo vas kontaktirati.


Koliko krugova intervjua obavljate?

Naš proces selekcije se sastoji od četiri koraka. Prvi korak je kratak telefonski razgovor, nakon kojeg mogu da uslede do tri kruga online intervjua.

· Telefonski razgovor:
Kandidate koji su prošli u uži izbor selekcije kontaktiramo kako bismo zakazali kratak telefonski razgovor u trajanju od 10-15 minuta, u terminu koji svima odgovara. Ovaj korak ima za cilj da se  sa vama upoznamo i postavimo vam par informativnih pitanja.

· Prvi krug razgovora – tehnički intervju

Intervju vodi Menadžer službe u društvu jednog ili dvoje kolega, i traje oko 30 minuta. Ovo je idealna prilika da ostavite dobar utisak i pokažete svoje znanje i iskustvo! Ohrabrujemo vas da pre ovog koraka saznate što više o našoj kompaniji, kao i da pripremite pitanja koja vas zanimaju u vezi sa pozicijom i opisom posla.

· Drugi krug razgovora – tehnički i HR intervju
Ovaj korak u procesu selekcije nam pomaže da donesemo odluku o odabiru finalnog kandidata. Intervju vode Direktor sektora  i Regruter, u trajanju od 30 do 45 minuta.

· Finalni krug razgovora – upoznavanje sa Direktorkom službe ljudskih resursa

Verujemo da su najveća vrednost naše kompanije upravo zaposleni koji je čine. Zato, prilikom svakog procesa selekcije imamo za cilj da odaberemo kandidata koji će se lepo uklopiti u tim.

CETIN čini grupa izuzetno veštih, motivisanih i talentovanih pojedinaca koje sa ponosom nazivamo svojim kolegama, i drago nam je da ste zainteresovani da nam se pridružite! Na razgovoru vas čekamo opremljeni osmehom i dobrim raspoloženjem.

Vrsta selekcije
Intervju

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Omladinskih brigada 90, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

21594105

PIB

112035829

Broj zaposlenih

251 - 500