CIIB Digital Service d.o.o.

CIIB Digital Service d.o.o.

CIIB - Simply doing great things together

O kompaniji

Mi verujemo u mlade ljude i iz tog razloga za većinu pozicija obezbeđujemo celokupnu obuku (i ne, ne očekujemo da imaš 5 godina radnog iskustva na početku svoje karijere ). Većina naših zaposlenih su mladi ljudi koji su svoje karijere započeli kod nas!

Bez obzira u kom timu se nalaziš i na kojoj si poziciji, ono što sigurno možeš da očekuješ je podrška od svih kolega! Svakome možeš da se obratiš za pomoć ili savet, ili pak da daš predlog kako bi nešto moglo bolje da se radi. Razmena ideja i predloga se veoma ceni u našoj firmi, tako da ako počneš da radiš sa nama, slobodno iskazuj svoje mišljenje (samo na taj način ćemo ići ka napred).

Takođe, trudimo se da postoji work-life balance (jer i pored posla ipak treba imati vremena i za druge aktivnosti u životu), a da bi imali energije i nakon 8h rada, cilj nam je da stres bude na minimumu!

Kako je CIIB mlada firma koja razvija svoje poslovanje, dobra stvar je što imaš i ti priliku za profesionalni rast i razvoj. Cenimo trud i zalaganje, a kolege koje su napredovale su najbolji pokazatelj da ovo nije tek slovo na papiru.

Naša kompanija je svoje prve korake napravila sredinom 2020., kada smo svi radili od kuće. Tim putem smo i nastavili – a to znači da svi mogu da rade bilo gde na teritoriji Srbije, full time! Ipak, za one koji vole da se povremeno vide sa koleginicama i kolegama uživo, imamo office na lokaciji Terazije 5, a sve češće organizujemo i rad iz hub-ova širom Srbije. A kada se posao završi, tu su i neobavezna druženja gde smo svi okupljeni oko istog cilja, a to je da se dobro provedemo i napravimo uspomene o kojima ćemo pričati i kojih ćemo se rado sećati.

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Terazije 5, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

21587524

PIB

111996565