Ciklopea d.o.o.

Ciklopea d.o.o.

O kompaniji

Ciklopea je dobro poznato ime i regionalni lider u oblasti jezičkih usluga. Kao profesionalni prevodilački centar sa kancelarijama u Hrvatskoj, Srbiji, Sloveniji i Njemčkoj i vrhunskim timom specijalizovanih stručnjaka pomažemo kompanijama iz različitih oblasti i institucijama da premoste jezičke i kulturne barijere i da višejezičku komunikaciju sa ciljnim tržištem učine brzom i efikasnom. Svojim klijentima pružamo podršku kada su u pitanju usluge prevoda ili tumačenja za većinu svetskih jezika, sa posebnim fokusom i specijalizacijom kada je u pitanju lokalizacija na jezike jugoistočne Evrope.

Kao spoljni (outsorcing) partner pružamo kompletnu jezičku uslugu. Nudimo Vam najkraće vreme realizacije u svojoj oblasti i visok nivo profesionalizma. Uz to pružamo garanciju visokog kvaliteta usluga osiguranu kroz podršku našeg celokupnog poslovnog sistema, garantovano vreme isporuke i prilagodljivost Vašim specifičnim zahtevima. Po završetku projekta pružamo podršku klijentima.

Kompaniju Ciklopea vodi profesionalna uprava i kod zapošljavanja se fokus stavlja isključivo na kompetencije i stručnost. Ne prilagođavamo se konkurenciji na tržištu već nastojimo da budemo drugačiji i prepoznati kao lider koji diktira trendove. Imamo jasno definisanu viziju, poslovnu strategiju i operativni plan. Uvek smo Vam na raspolaganju sa svojim velikim iskustvom u projektima različitih tipova, kao i iskustvom u različitim oblastima i stručnim specijalizovanim područjima. Osiguravamo kvalitet timskog rada prepoznavanjem potreba klijenata uz puni angažman znanja i veština svakog ko je uključen u projekat. Naš tim radi profesionalno, brzo, pouzdano i u skladu s najvišim industrijskim standardima.

Proverite zašto je kompanija Ciklopea u izuzetno kratkom periodu postala jedna od vodećih prevodilačkih i lokalizacijskih kompanija u regionu jugoistočne Evrope i zašto nas naši klijenti opisuju samo u dve reči: brzina i profesionalnost.

 

Kontakt

Ciklopea d.o.o.

  • Admirala Vukovića 32
  • Beograd
  • Srbija
  • PIB: 108692202
  • Matični broj: 21049123

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.