Cine Grand MCF

Cine Grand MCF

O kompaniji

Cine Grand MCF je doma kompanija koja trenutno poseduje dva moderno opremljena multiplex bioskopa i to jedan u Beogradtu u TC Big u Rakovici a drugi u TC Delta Planet u Nišu. 

Kompanija Cine Grand MCF takodje poseduje i zabavni centar i lounge bar pod brendom Amper koji se nalazi u TC Delta Planet u Nišu.

Cine Grand MCF želi da podigne bioskopsku zabavu na viši nivo, prateći svetske trendove, ali i da približi uživanje u filmovima i bioskopu svim sugrađanima. 

Sve sale su kompletno opremljene najsavremenijim laserskim projektorima japanske kompanije NEC, ozvučenjem poslednje generacije, Dolby ATMOS zvukom, 3D tehnologijom ali i sale pod brendom Expirience.

Takođe, Cine Grand svojim posetiocima nudi i loyalty program za sve generacije, kao i mnogo tematskih večeri. 

Celokupan doživljaj gledanja filmova upotpuniće i bogata ponuda filmskih grickalica i pića po povoljnim cenama, a Cine Grand je, u saradnji sa partnerima, obezbedio svojim gostima i neviđene povoljnosti na domaćem tržištu.

Želimo da, uz najsavremeniju opremu u najlepšem ambijentu u gradu, ljubitelji sedme umetnosti uživaju u najnovijim domaćim i svetskim ostvarenjima, kao i da zajedno sa vama stvorimo filmske trenutke za pamćenje.

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Jurija Gagarina 16-16a, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

21188522

PIB

109470046

Broj zaposlenih

51 - 100