CITY EXPERT

CITY EXPERT

O kompaniji

City Expert: Od startapa do prve srpske onlajn agencije koja menja tržište nekretnina

Tržište nekretnina doživljava svoj procvat poslednjih par godina, a prezentacija tih nekretnina je ono što je važno za vlasnike, kupce i zakupce. Koristeći najsavremenije tehnologije, kreativna marketinška rešenja i naprednu onlajn prezentaciju, izdvojili smo se na tržištu nekretnina jer smo ceo proces prodaje i izdavanja učinili transparentnijim i efikasnijim.

Naša priča počinje 2016. godine u maloj kancelariji sa 10ak zaposlenih, da bismo danas sa ponosom bili tim sa više od 50 ljudi zaposlenih u Beogradu, Novom Sadu i Ljubljani. Cela ideja počinje sa jednim ciljem - da tržište nekretnina prilagodimo korisniku i da proces kupoprodaje i izdavanja nekretnina u Srbiji bude potpuno transparentan i jednostavan. Zato smo napravili onlajn model u kojem su agenti terenski rad zamenili radom u korisničkom servisu.

Naš moderan poslovni prostor u Beogradu, Novom Sadu i Ljubljani pruža mogućnost rada u prijatnoj atmosferi. Pored sektora: prodaja, produkcija, IT, finansije, pravna služba, marketing i izdavanje, nedavno smo osnovali i tim posvećen novogradnji. Tim novogrdanje nudi investitorima inovativnu uslugu koja će na najbolji način da predstavi njihovu novogradnju.

Sve što smo postigli tokom godina poslovanja dugujemo našim zaposlenima. Mi smo tim kreativnih, inovativnih i entuzijastičnih pojedinaca. Ukoliko deliš našu viziju o modernom svetu nekretnina, pridruži nam se da zajedno menjamo tržište nekretnina.

Pridruži nam se

Ukoliko trenutno nemamo otvorenih pozicija koje odgovaraju tvom profilu, pošalji nam CV i propratno pismo na careers@cityexpert.rs. 

Možda baš ti budeš nov član City Expert tima!

Priznanja

Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Miše Vujica 2, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

21081337

PIB

108854724

Broj zaposlenih

20 - 50