codecentric d.o.o.

codecentric d.o.o.

O kompaniji

Codecentric d.o.o. je sestrinska firma nemačke kompanije codecentric AG, koja posluje u Nemačkoj, Holandiji, Srbiji i BiH, i broji preko300 zaposlenih. 

Codecentric tim je internacionalni tim stručnjaka iz oblasti softverskog inženjeringa. Klijentima pružamo brza, pouzdana i kvalitetna rešenja. Programi interne edukacije i posete međunarodnim konferencijama omogućavaju nam da se usavršavamo i uvek budemo spremni da odgovorimo na sve izazove.

Za nas je codecentric mesto gde rastemo i razvijamo se profesionalno i individualno, gde se družimo i stvaramo.

NS office

U Novom Sadu nas ima 32, podeljeni smo po timovima, a timovi po projektima. Većina je završila informatiku ili računarsko programiranje na PMF-u ili FTN-u na Univerzitetu u Novom Sadu.

Trudimo se da zadržimo fleksibilnost, ostvarimo što bolju i neformalnu komunikaciju. Svaki dan stvaramo i oblikujemo kompaniju kakvu želimo za sebe, rešavamo probleme, dajemo predloge, radimo zajedno, razmenjujemo iskustva i informacije o projektima, učimo jedni od drugih.

U čemu smo najbolji?

 

Agile Java Development
Java Architecture
Project and Program
Management
Mobile Development

Codecentric je kompanija koja je svoj poslovni uspeh izgradila pre svega na Java platformi i na tehnologijama koje dolaze iz Java sveta. Tako, na pitanje „Koje tehnologije se koriste kod vas u firmi?“, mi odgovaramo kratko: „Java tehnologije.“ To zapravo znači – core Java, Spring, Hibernate, ElasticSearch, Apache Hadoop, OpenCMS, GWT, SWT, Google App Engine, … Naravno, radimo i na mobilnim rešenjima pa se bavimo Android i iOS platformama… A pored toga koristimo i MongoDB, Redis, MySQL, Vertica…

Želimo da imamo potpunu kontrolu nad svakim projektom i da budemo sigurni u to što smo uradili i napravili. U tu svrhu koristimo Maven, Jenkins, JUnit, Mockito, Jira, …

Kontakt

codecentric d.o.o.

  • Bulevar oslobodjenja 127/XIII
  • Novi Sad
  • Srbija
  • PIB: 106610926
  • Matični broj: 20643706
  • Broj zaposlenih: < 20
+381 (0)21 539 786

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.