Colliers Srbija

Colliers Srbija

O kompaniji

Kao deo Colliers International, mi poslujemo u Srbiji od početka 2001. godine. Od tada smo bez sumnje postali lideri među korporativnim klijentima i diplomatama na beogradskom tržištu prestižnim nekretninama, kao i po pitanju savetodavnih usluga investitorima, istraživanja tržišta i procene vrednosti nekretnina. Kancelarija Colliersa u Nišu otvorena je krajem 2004. godine.

Naša lista klijenata uključuje: strane investiture u regionu, multinacionalne kompanije, diplomatske misije, nevladine organizacije i pojedince. Iz dana u dan svi oni vide prednost našeg poznavanja lokalnog tržišta i globalnog pristupa.

U Colliersu je zaposleno preko 40 profesionalaca, u našim kancelarijama u Beogradu u Nišu. Svi zaposleni u kompaniji Colliers tečno govore engleski jezik i barem još jedan strani jezik.

Naš interni sistem rada je organizovan na način koji obezbeđuje da usluga pružena klijentu bude najvišeg standarda. Svi članovi našeg tima se obavezuju na interni etički kodeks, kao i na smernice predložene od strane Colliers International. Ovi standardi podrazumevaju odgovornost, stručnost i profesionalnost kada su u pitanju potrebe klijenata.

Lista naših usluga uključuje:

  • Zastupanje kupaca i zakupaca
  • Savetodavne usluge na razvojnim projektima
  • Usluge namenjene investitorima
  • Usluge posredovanja kod poslovnog prostora
  • Usluge posredovanja kod stambenog prostora
  • Istraživanje tržišta i savetovanje investitora
  • Upravljanje nekretninama
  • Procena vrednosti nekretnina

Colliers svojim zaposlenima nudi mogućnost da rade u međunarodnoj kompaniji gde se njihovo mišljenje uvažava, daje im se mogućnost da rade i unapre?uju svoje znanje, uspesi se poštuju i priznaju, atmosfera je prijateljska i svi zajedno čine tim profesionalaca u kome se pojedinac uvek može osloniti na savet, razumevanje i podršku kolega.

 


Kontakt

Adresa

Bulevar Mihajla pupina 115d, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

17337874

PIB

100047331