ComData d.o.o.

ComData d.o.o.

O kompaniji

ComData je osnovana 1992 godine u Novom Sadu i od samog svog osnivanja pa sve do danas bavimo se razvojem složenih ICT sistema.

Naš rad karakteriše neprekidno učenje i usavršavanje uz istovremeno korišćenje najsavremenih alata i tehnologija.

Danas sa ponosom kažemo da je ComData Software Solution Provider gde su Inovativnost i Agilnost ključni stubovi našeg trenutnog ali i budućeg poslovanja.

ComData je takođe vlasnik jednog od najboljih domaćih ERP rešenja, instalisanog kod velikog broja domaćih kompanija. Dati sistem je specijalizovan za srednja i velika domaća preduzeća, modularan, obuhvata sve vidove poslovanja uključujući i zakonom definisane evidencije i procedure. Posebno smo ponosni na naše module proizvodnje i kooperacije. Razvoj i održavanje datog sistema je osnov našeg poslovanja na domaćem tržištu.

ComData je danas organizovana u dva sektora:
Sektora razvoja za domaće tržište

Sektor razvoja za inostrano tržište

Uz pomoć svoje kancelarije u Nemačkoj, ComData u zadnje tri godine, zajedno sa svojim inostranim partnerima, radi na razvoju novih aplikacija.

Fokusirani smo na .NET i JavaScript tehnologije korišćenjem najsavremenijih tehnologija i alata.      
Neki od naših poslovnih partnera su među najuspešnijim IT kompanijama u svojim zemljama.

U ovom segmentu ComData ima veoma ambiciozne planove razvoja, što se može zaključiti i iz stalno otvorenog konkursa za pozicije
Medium/Senior C# i JavaScript developera. 

Rad u našim timovima Vam garantuje konstantno učenje i stručno usavršavanje. Radeći kod nas imate priliku da radite u timovima veoma iskusnih pojedinaca, koristeći najsavremenije metodologije i razvojne alate a uz povremene posete našim inostranim partnerima radi preuzimanja domain know-how i daljih konsultacija.

Expertize: Proizvodnja, Trgovina, Kooperacija, Zdravstvo , Ljudski resursi, Finansije, Knjigovodstvo, Budžet lokalnih zajednica i Osnovna sredstva.

Tehnologije: .NET, C#, ASP.NET, JavaScript, HTML5, Web Services, MS Visual Basic, MS SQL Server

Kontakt

ComData d.o.o.

  •  Bulevar vojvode Stepe 30
  • Novi Sad
  • Srbija
  • PIB: 101690353
  • Matični broj: 08392609
  • Broj zaposlenih: < 20

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.