Comel Grupa
Comel Grupa

Comel Grupa

ENERGIJA USPEHA

O kompaniji

Comel, koji čine Comel doo i Comel Transformatori Ripanj je poslovni sistem sa višedecenijskom tradicijom u oblasti elektroenergetike. 

Naše poslovanje se zasniva na proizvodnji i remontu energetskih transformatora, projektovanju, inženjeringu i izvođenju radova, kao i servisiranju i prodaji opreme niskog, srednjeg i visokog napona.

Ključ našeg uspeha je jedinstveni know how koji godinama razvijamo i unapređujemo u skladu sa trendovima na tržištu, potrebama korisnika i rešenjima koja su skrojena u skladu sa specifičnim zahtevima kupaca.

Partneri i dugogodišnji dobavljači elektroenergetske opreme su svetske kompanije: Siemens, General Electric, ABB, Schneider Electric.

Ostvarujemo uspehe na različitim geografskim područjima, poslujući na tržištima Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Rumunije i Grčke.


NAŠA MISIJA I VIZIJA


Naša vizija je da transformišemo budućnost elektroenergetike, stvarajući održive i efikasne sisteme.

Naš cilj je da nastavimo da budemo regionalni lider u oblasti elektroenergetike i 

poslodavac koji će iznedriti nove generacije eksperata. Proizvodnjom proizvoda koji je od strateške važnosti za državu, predstavljamo jedinstven centar za obuku kadrova.

Poštujući tradiciju, stvaramo istoriju za generacije koje dolaze.


VREDNOSTI KOJE NAS POKREĆU


Naša grupa, sa svim zaposlenima, se trudi da bude oličenje Integriteta, Poverenja, Poštovanja, Odgovornosti i Pouzdanosti kao osnovnih vrednosti koje želimo da emitujemo.


U SAMOM VRHU ENERGETSKOG SEKTORA


U trećoj deceniji poslovanja, Comel se nalazi u prvih pet domaćih kompanija koje snabdevaju sve najznačajnije kupce u oblasti elektroenergetike.

Program Comel transformatora doprineo je jačanju ovakve pozicije na tržištu, a proizvodnja domaćeg proizvoda izdvojila nas je kao kompaniju sa jedinstvenim proizvodom u Srbiji i regionu.


Više o nama i otvorenim pozicijama pročitajte na www.comel.rs


Beneficije

Proces selekcije

Postani deo našeg tima u samo nekoliko koraka koji za cilj imaju da se bolje upoznamo.

  • Inicijalni razgovor je online sa nekim iz HR ekipe. Podrazumeva opšte upoznavanje, predstavljanje kompanije i detalja u vezi sa pozicijom za koju apliciraš, kao i upoznavanje sa tobom i svim onim referencama, sposobnostima i veštinama kojima želiš da se istakneš.
  • Drugi razgovor se obavlja uživo, u našim prostorijama, kada ćeš pored nekoga od kolega iz HRa, imati priliku da upoznaš i Rukovodioca sektora kom želiš da se priključiš.
  • Sledi donošenje odluke, dajemo ti zvaničnu ponudu i nakon što je prihvatiš, pokrećemo proces zapošljavanja i pripreme za stupanje u radni odnos.

Izuzetak od ovog procesa selekcije, predstavljaju određene pozicije koje ponekad zahtevaju izradu praktičnog rada, koja se dešava tokom drugog kruga.

Ono što te čeka kod nas jeste jedan temeljan rad i saradnja sa mentorom, sticanje velikog praktičnog iskustva, a sve to kroz minimum šestomesečne obuke, u zavisnosti od sektora čiji si član.

Vrsta selekcije
Intervju
Trajanje selekcije
30
Dana
Krugovi selekcije
3
Kruga

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Comel doo, Autoput za Zagreb 5z, Beograd, Srbija

Comel Transformatori, Put za Koloniju, br. 24, 11232, Ripanj

Kontakt
Matični broj

07480636

PIB

100172395

Broj zaposlenih

101 - 250