Comel d.o.o. Beograd

Comel d.o.o. Beograd

O kompaniji

Kompanija Comel Beograd osnovana je 1990. godine. Sa dugogodišnjim iskustvom u poslovanju, profesionalnim timom i konstantnim trendom rasta, Comel  je jedna od vodećih kompanija u oblasti elektroenergetike na prostoru Srbije.

Naš prodajni program obuhvata isporuku opreme niskog, srednjeg i visokog napona kao i usluge inženjeringa, projektovanja, servisiranja i izvođenja radova. U zavisnosti od potreba naših klijenata, u svojoj ponudi pružamo mogućnost izbora poznatih svetskih brendova iz oblasti elektroenergetike - ABB, Siemens, Schneider Electric, General Electric i drugih.

Poseban deo programa proizvodi se u kompaniji Comel Transformatori kao nastavak proizvodnje poznate domaće fabrike “Minel transformatori” Ripanj. Proizvodni program čine energetski transformatori do 220 kV.

Kompanija Comel Transformatori trenutno zapošljava 150 radnika sa potrebnim iskustvom i stručnim znanjem u oblasti projektovanja i proizvodnje novih transformatora kao i remonta starih transformatora.
 

Kontakt

Comel d.o.o. Beograd

  • Autoput za Zagreb 5z
  • Beograd
  • Srbija
  • PIB: 100172395
  • Matični broj: 07480636

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.