Coming - Computer Engineering d.o.o.
Coming - Computer Engineering d.o.o.

Coming - Computer Engineering d.o.o.

CLOUD PO MERI

O kompaniji

COMING – Computer Engineering je ICT sistem integrator i cloud provajder osnovan 1991. godine sa ciljem da razvija, implementira i pruža usluge podrške za IT tehnologije i sisteme, kako bi izašao u susret potrebama i zahtevima klijenata i tržišta.

Svoju poziciju gradimo kroz poslovne uspehe i poverenje korisnika, ali i kroz snagu našeg iskustva i želju da budemo lider u tehnologijama koje pokreću svet poslovanja. Vodeća smo kompanija u oblasti sistem i data centar integracije, virtuelizacije, informacione bezbednosti, poslovnih rešenja i cloud usluga za potrebe poslovanja. Naš najvažniji cilj je da poboljšamo performanse IT sistema naših klijenata kroz inovativne usluge i rešenja.

Tokom godina, sarađivali smo sa globalnim korporacijama, istraživačkim institucijama, univerzitetima, kao i svetskim liderima u tehnologijama kojima se bavimo, što je doprinelo tome da razvijemo inženjersku snagu potrebnu za rešavanje svih problema naših klijenata I partnera. Verujemo u to, da snaga svake kompanije leži u ljudima, te se u skladu s tim, trudimo da pored zadovoljstva klijenata, naveći akcenat bude na napretku i individualnim potrebama zaposlenih. Profesionalni razvoj stimulišemo radom na inovativnim projektima koji podrazumevaju rad sa najmodernijim razvojnim platformama i alatima. Tokom svoje karijere, zaposleni imaju mogućnost promene projekata i tehnologija u skladu sa interesovanjima i željom za napretkom. Pored toga, našim ljudima omogućen je pristup svim online i offline obukama, kursevima i konferencijama, kako domaćim, tako I stranim. Smatramo da se time, osim karijernog razvoja, podstiče i lični razvoj svakog pojedinca.

U saradnji sa univerzitetima, programima za prekvalifikaciju, kao i raznim organizacijama, više puta godišnje organizujemo plaćene stručne prakse, nakon koje izabrani praktikanti dobijaju I ponudu za posao.

 

Više informacija o nama možete naći na coming.rs

Beneficije

Proces selekcije

Proces selekcije u Comingu, organizovan je tako što kandidati prolaze kroz tri kruga selekcije.

1. Intervju sa HR-om i rukovodiocem sektora za koji tražimo novog zaposlenog.

2. Testiranje od strane psihologa gde se radi test ličnosti i test sposobnosti.

3. Finalni intervju sa direktorom firme, gde se odlučujemo za kandidata koji najviše odgovara za traženu poziciju.

Ukoliko postoji potreba, može se organizovati i stručno testiranje o čemu će svi kandidati unapred biti obavešteni.

Vrsta selekcije
Intervju
Trajanje selekcije
15
Dana
Krugovi selekcije
3
Kruga

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Toše Jovanovića 7, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

09085262

PIB

101032283

Broj zaposlenih

51 - 100