Complus Visual Communication d.o.o

Complus Visual Communication d.o.o

O kompaniji

Complus je IT, Consulting i Outsourcing kompanija koja pruža visoko kvalitetna rešenja koja omogućavaju našim partnerima da nadmaše svoju konkurenciju i zauzmu vodeće mesto u svom poslovnom okruženju. 

Complus je nastao 1999. godine u Rimu kao grupa freelancer-a iz razlicitih oblasti: IT, Design, Marketing i Consulting sa zajedničkim ciljem: 
Razvoj visoko kvalitetnih Internet i Mobile servisa koji će omogućiti našim partnerima brži, jednostavniji i jeftiniji način razmene informacija sa svojim klijentima i efikasno pronalaženje potencijalnih kupaca i korisnika. 

2005. godine, koja je bila i naša prva zvanična godina u Srbiji, nastavili smo sa stvaranjem konkurentne kompanije na evropskom IT tržištu i postali najtraženiji partner za Google AdWords Reseller Program sa preko 50.000 aktivnih klijenata koji se reklamiraju na Google network-u koristeći Complus rešenja i servise. 

Naša posvećenost jednostavnosti, inovacijama i uspehu naših partnera donosi konkretne rezultate u Vaše poslovanje, sa sigurnošcu koja nijedna druga firma u regionu ne može da ostvari. 

Mi ćemo obezbediti rešenja koja ispunjavaju i prevazilaze Vaše najzahtevnije poslovne i IT izazove. 
Možete se u potpunosti osloniti na naša najbolja rešenja kako bi smanjili troškove i došli do Vaših potencijalnih klijenata brže nego ikada pre.

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Kneginje Ljubice 11, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

20044829

PIB

103930880

Broj zaposlenih

< 20