Computer Rock d.o.o.
Computer Rock d.o.o.

Computer Rock d.o.o.

O kompaniji

Mi smo Computer Rock, multinacionalna softverska kompanija koja je osnovana u Srbiji 2010. godine i broji preko 120 zaposlenih koji su raspoređeni u kancelarijama u Cirihu, Hamburgu, Mančesteru i Beogradu.


Pružamo usluge razvoja softverskih rešenja koja su u skladu sa potrebama naših klijenata. Uvek se trudimo da svojim inovativnim rešenjima damo pečat nekim od najpoznatijih internacionalnih brendova. U toku smo sa dobrim praksama i metodologijama uz koje koristimo najsavremenije alate za rad. Naša rešenja se ističu po kvalitetu dizajna i neponovljivom, višestruko nagrađivanom, korisničkom iskustvu.


Naš razvojni centar nalazi se u Beogradu i ima preko 80 zaposlenih koji rade u timovima zaduženim za razvoj softvera, kontrolu kvaliteta, dizajn i vođenje projekata. Razvoj je podeljen na nekoliko tehnoloških timova zaduženih za iOS, Android, Xamarin, Flutter, Java, PHP/Python/Ruby, HTML/CSS frontend, JavaScript, .NET.


Bilo da se posao obavlja od kuće, iz kancelarije ili u kombinovanom modelu, zaposleni imaju mogućnost da biraju radno okruženje koje će im pružati satisfakciju. Naša kancelarija smeštena je u samom centru grada, svega nekoliko metara od Kalemegdana sa pogledom na reku.


Naši zaposleni su odabrali nas zbog sjajnih kolega: stručnih, timski orijentisanih, uvek spremih da pomognu. Pored toga bili smo njihov prvi izbor zbog interesantnih projekata koje nudimo. Zapošljavamo pre svega ljude koji su talentovani, dele našu strast ka programiranju i žele da ostave trag u IT industriji.


Da li smo jedni za druge?


Ukoliko odaberete nas, imaćete priliku da sarađujete sa svetski poznatim kompanijama i da učestvujete na projektima iz automobilske, Internet of things (IoT), medijske i telekomunikacione industrije, i industrije zabave. Moći ćete da birate opremu za rad prema sopstvenim preferencijama kao i benefite koji odgovaraju vašim potrebama.


Rado ćemo podeliti sa vama naše znanje, iskustvo i ekspertizu u radu sa svim navedenim industrijama. Nudimo širinu i autonomiju u radu kao i podršku i mentorstvo kada je to potrebno. Otvorena komunikacija i davanje povratne informacije za nas su temelji uspešne saradnje.

Prepoznajemo i nagrađujemo posvećenost, stručnost i dobre rezultate. Uvažavamo predloge i ambicije za razvoj karijere.


Trudimo se da ne budemo uvek samo u kodu, već i u neformalnom modu. Često organizujemo druženja, izlete i aktivnosti među zaposlenima, a vrlo rado se odazivamo i učestvujemo u humanitarnim akcijama.


Budite i vi deo naše uspešne priče, pridružite nam se kako bismo zajedno obogatili, kako vaše, tako i naše životno i profesionalno iskustvo.

Priznanja

Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

Beneficije

Proces selekcije

Prijava

Zdravo!

Tvoja prijava je uspešno stigla.

Pažljivo pregledamo CV i portfolio.

Ukoliko tvoj profil odgovara zahtevima pozicije, zovemo te za sledeći korak, u suprotnom, ostaješ u bazi za neke buduće potrebe (i stvarno ćemo te pozvati ukoliko se ukaže prilika).


HR + Tehnički intervju

Intervju posmatramo kao dvosmernu ulicu. Važno je da se mi dopadnemo tebi, kao i ti nama.

Veoma cenimo i poštujemo vreme, stoga smo uradili optimizaciju procesa i imamo samo jedan online intervju koji traje oko 1h.

U HR delu tokom razgovora sa regruterom, upoznajemo te sa našom kompanijom, vrednostima koje negujemo i prolazimo kroz tvoje radno iskustvo.

Tehnički deo ne posmatramo kao test već upoznavanje kroz razgovor i priliku da nam se predstaviš. Ujedno, Team Lead/Direktor ti predstavljaju tim, projekte i tehnologije.


Ponuda

Nakon intervjua, ukoliko smo ‘kliknuli’, stiže ponuda od nas sa svim relevatnim informacijama. Ukoliko i nakon svih koraka bude i dalje nedoumica, tu smo za tebe.


Onboarding

Želimo ti dobrodošlicu! Radujemo se što postaješ deo našeg tima i što ćemo nove stranice Computer Rock priče, ispisati zajedno.

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Pariska 8, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

20769769

PIB

107257277

Broj zaposlenih

101 - 250