Computer Rock d.o.o.

Computer Rock d.o.o.

Poslovi

Back-end Developer (Python)

Remote or Belgrade office

rok 21.11.2020.

Senior iOS Developer

Remote or Belgrade office

rok 05.11.2020.

O nama

Mi smo Computer Rock, multinacionalna softverska kompanija, osnovana 2015. godine, koja danas broji preko 100 zaposlenih i posluje u Londonu, Cirihu, Hamburgu i Beogradu.

Našim klijentima pružamo usluge razvoja softverskih rešenja koje su potpuno prilagođene njihovim potrebama. Radimo na inovativnim rešenjima za neke od najpoznatijih internacionalnih brendova. Pratimo dobre prakse i metodologije uz korišćenje najboljih alata za rad. Naša rešenja se ističu po kvalitetu dizajna i neponovljivom, višestruko nagrađivanom, korisničkom iskustvu. 

Naš razvojni centar se nalazi u Beogradu i trenutno broji preko 70 stručnjaka, koji rade u timovima zaduženim za razvoj softvera, kontrolu kvaliteta, dizajn i vođenje projekata. Razvoj je podeljen na nekoliko specijalizovanih timova za određene platforme i tehnologije:
iOS, Android, PHP, JavaScript, Frontend i Java.

Beogradska kancelarija se nalazi u samom centru grada, svega 50 metara dalje od Kalemegdana.
U prijatnoj atmosferi, savremeno opremljenom prostoru i uz najnovije tehnologije nastavljamo da se razvijamo i neprekidno smo u potrazi za novim, talentovanim kadrovima koji žele da ostave trag u IT industriji.


Zašto baš mi?

Ukoliko odaberete nas, imaćete priliku da sarađujete sa svetski poznatim kompanijama i da učestvujete na projektima iz automobilske, IoT, medijske, telekomunikacione i industrije zabave.

Rado ćemo podeliti sa vama naše znanje i iskustvo, pružiti vam mogućnost da posetite stručne obuke i konferencije, da učestvujete na Rock IT okupljanjima koje organizujemo.

Kod nas uvek ima vremena i za dobar espresso, partiju stonog fudbala ili pikada i zajednička druženja.  

Cenimo rad i zalaganje. Naše zaposlene adekvatno nagrađujemo, uvažavamo njihove predloge i ambicije za razvoj karijere.

Osluškujemo potrebe naših klijenata, kao i naših zaposlenih, kako bismo nastavili da nižemo uspehe.

Budite i vi deo uspešne priče, pridružite nam se!

Naši zaposleni

Dušan Živković,
​Android Team Lead

U Computer Rocku sam krenuo da radim kao Android Developer, a od 2018. sam na poziciji Android Team Lead.

Volim što sam deo kompanije Computer Rock, jer se kompanija  stalno razvija, širi, pruža odlične mogućnosti za profesionalni razvoj i usavršavanje svih zaposlenih.

​Computer Rock je sjajna preporuka za sve koji žele da rade na zanimljivim i dinamičnim projektima koristeći nove tehnologije, u ovoj kompaniji imaju odličnu sredinu za to. Takođe osim profesionalnog dela ekipa je super, a imamo i stoni fudbal :)

Nadežda Savić,
Frontend developer

U kompaniji sam krenula od pozicije Junior Frontend Developera, a sada posle nekoliko godina rada mogu da se pohvalim značajnim radnim iskustvom u svojoj profesiji.

Computer Rock je firma koja ima interesantne projekte, izuzetne kolege, prijatnu radnu klimu. Meni kao majci dvoje dece znači blagonaklon odnos i razumevanje kada mi je podrška najpotrebnija, da dobijem slobodan dan ili da iskoristim dan da radim od kuće. U profesionalnom smislu, jako mi znači pozitivan odnos kolega prema poslu, stalni progres, dobar duh i odlični međuljudski odnosi. Ovde sam stekla dobre prijatelje.

Smatram da je Computer Rock dobra opcija za razne profile developera. Početnici imaju izuzetno okruženje za lični razvoj i napredovanje. Oni iskusniji mogu dalje da se usavršavaju kroz izazovne projekte, ovde se uvek podstiče sticanje nova znanja i korišćenje najnovijih tehnologija.

Milan Golubović,
​Backend Developer

U firmi sam od samog osnivanja beogradske kancelarije. Krenuo sam kao web developer, ali sam se vremenom preorijentisao na back-end.

Dopada mi se Computer Rock, jer je stabilna firma, jer se stalno prate nove tehnologije što omogućava kontinuiran napredak.

​Kolege su ljubazne, predusretljive i iskusne, spremne da podele znanje. Rade se ozbiljni projekti za ozbiljne klijente, zaposleni se šalju na seminare/predavanja. Mislim da je to odlično okruženje za napredovanje u struci. Svakom ozbiljnom IT stručnjaku ili onome ko to želi da bude bih preporučio kompaniju.

Beneficije

Zaposleni u našoj kompaniji imaju na raspolaganju

Društvene mreže

Facebook
Molimo vas da osvežite stranicu kako bi se upisani feed pojavio. https://www.facebook.com/computerrockcom/

Kontakt

Computer Rock d.o.o.

Cara Uroša 9, Beograd, Srbija

hr.belgrade@computerrock.com

https://computerrock.com

+381 11 3285 352
Facebook
Twitter