Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Comtrade

Comtrade  logo
Savski nasip 7
Beograd
Srbija
011/2096-767
> 1000
100181280
17335847

Comtrade


VRH poslodavac u IT industriji – top 10

Saznajte više o ovim priznanjima

Comtrade grupacija je najveći IT sistem u jugoistočnoj Evropi, u čijem sastavu se nalazi 16 kompanija i koji posluje na teritoriji 10 zemalja. Ima više od 2000 zaposlenih, od čega je preko 1,200 softverskih inženjera, koji rade u tri tehnološka centra i 10 razvojnih kampusa.

 

Osnovne delatnosti Comtrade-a su razvoj softverskih rešenja, sistem integracija i distribucija IT opreme, potrošačke elektronike i mobilnih telefona. U oblasti razvoja softvera sarađuje sa najvećim svetskim kompanijama poput HP-a, Bally, Itron, Akamai, a najveću ekspertizu poseduje u oblasti upravljanja skladištenjem podataka, rešenja za industriju igara na sreću, embedded sistema, i rešenja za telco industriju.

 

Kompanija je godinama prva u branši po prometima u Srbiji i Sloveniji, članica je brojnih udruženja (Gaming Standards Association, European Foundation for Quality Management, World Economic Forum’s Community of Global Growth Companies), i svoje poslovanje usklađuje sa najvažnijim standardima u industriji (ISO-9001/TickIT).

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.