Concentrix Srbija
Concentrix Srbija

Concentrix Srbija

Creating game-changing customer journeys

O kompaniji

Concentrix je globalni provajder rešenja i tehnologije iz oblasti korisničkog iskustva (CX). Poslovanje u Beogradu započeli smo 2023. godine sa ciljem da okupimo entuzijaste koji kreiraju revolucionarna korisnička rešenja na nemačkom jeziku. Iz Beograda radimo za najveće svetske kompanije i najrazličitije industrije.


Concentrix #gamechanger-i kreiraju iskustva koja definišu brendove. Bilo da se radi o specifičnom rešenju ili o celokupnom putu od početka do kraja mi to pokrivamo. Pravimo pametna rešenja i trudimo se da sve besprekorno funkcioniše prema klijentima, ali i unutar kancelarije.


Stavljamo ljude u srce našeg poslovanja, a naši glavni principi su Think Human i We keep our promises. Trudimo se da kolegama obezbedimo podsticajno okruženje i podršku kako na poslovnom, tako i na privatnom planu.


Na globalnom nivou, Concentrix posluje u više od 70 zemalja sveta. Pružamo usluge u ključnim industrijskim sektorima uključujući tehnologiju i potrošačku elektroniku, maloprodaju, putovanja i elektronsku trgovinu, bankarstvo, finansijske usluge i osiguranje, zdravstvo, komunikacije i medije, automobilsku industriju, energetiku i javni sektor.


Pogledaj naše otvorene pozicije. Concentrix raste – sa tobom.

Beneficije

Proces selekcije

Vrsta selekcije
Intervju

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Milutina Milankovica 7đ, Novi Beograd

Kontakt
Matični broj

21806293

PIB

113121085