Consulting & Marketing Agency (CMA)

Consulting & Marketing Agency (CMA)

O kompaniji

Consulting & Marketing Agency (CMA) je privatna holding kompanija osnovana 2003. godine. Cilj kompanije je da razvija izdavačke, marketinške i konsalting aktivnosti. Pre osnivanje CMA, njeni osnivači Ana Isaković i Ivan Novčić deset godina su u Londonu razvijali svoju kompaniju Alliance International Media (AIM). Kompanija AIM je 1997. godine dobila nagradu (IPD) a 1998. Gold International Press Distribution Award, najveću svetsku nagradu za izdavaštvo za male kompanije (do 50 zaposlenih). Ova nagrada je istovremeno bila uručena direktorima TIME, International Herald Tribune, National Geographic Magazine, Burda i nekih drugih časopisa globalnog prestiža.

Od samog početka poslovanja CMA izdaje časopis CorD, mesečnu publikaciju na engleskom jeziku, sa ciljem da olakša unapređenje komunikacije i razumevanja između stranih diplomatskih, ekonomskih i nevladinih predstavništava u Srbijii donosioca odluka u našoj zemlji.

CMA je takođe izdala nekoliko "business to business" publikacija - za privredne komore Nemačke, Austrije, Grčke, zatim detaljan vodič kroz bankarski sektor Srbije prezentovan na godišnjoj konferenciji EBRD i nekoliko drugih visokokvalitetnih izdanja.

U isto vreme, CMA je publikovala nekoliko izdanja za potrošače i dobila prava da bude zvanični izdavač Olimpijskog Komiteta SCG za Olimpijske igre u Atini (praćeno izdavanjem olimpijskog suvenir programa) i Evropskog prvenstva u košarci, EuroBasket 2005 za koje je izradila i izdala zvanični vodič.

Osnivači CMA takođe poseduju i vode i Expat Center, čija misija je detaljno objašnjena na web strani www.expat.org.yu

CMA takođe ima aktivnu konsultansku ulogu u izdavačkoj i marketingškoj industriji, a kroz časopis CorD daje svoj doprinos humanitarnim aktivnostima, kao što je organizovanje CorD Charity Masters trke koja se održava u okviru Beogradskog maratona.

Glavni ciljevi CMA tima su održavanje najviših standarda poslovanja, najvišeg kvaliteta naših proizvoda i širenje naše stručnosti kako bi se poboljšali izdavački i štamparski standardi u Srbiji. Između ostalih, naši najprestižniji klijenti su Foreign Investors Council, DaimlerChrysler, US Steel, Delta Holding, Raiffeisenbank, OMV, BMW, Porsche, Coca Cola, Komercijalna Banka, i ostali.

 

Kontakt

Adresa

Kneginje Zorke 11b, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

00000000