Coolsistem d. o. o.

Coolsistem d. o. o.

O kompaniji

COOLSISTEM je preduzeće specijalizovano za ugradnju, servis, popravku I prodaju svih vrsta klima uređaja, a to su split sistemi, multi sistemi i centralni sistemi klimatizacije kao I toplotnih pumpi vazduh-voda i voda-voda. Aktivnost firme uključuje rad sa najmodernijim alatima, istrumentima I opremom. Zapošljavamo stručne i kvalitetne radnike, a naše se usluge odlikuju visokim kvalitetom i vrlo korektnim cenama.

Naši radnici poseduju dugogodišnje iskustvo iz područja klimatizacije, ventilacije i grejanja.

Osnovni prioritet firme nije samo prodaja uređaja već te iste uređaje ugraditi, edukovati korisnika, servisirati uređaje u garantnom i vangarantnom roku tj. pružiti kupcu punu uslugu na jednom mestu. Naš posao obavljamo savesno i trudimo se da uvek budemo na raspolaganju za naše klijente. Za sve klima uređaje iz svoje ponude COOLSISTEM je ovlašćeni servis u garantnom i vangarantnom roku te Vam stoga može pružiti punu tehničku i savetodavnu podršku.

Nakon višegodišnjeg iskustva u bavljenju klimatizacijom, sa pravom smo stekli ugled kao pouzdan partner svih ozbiljnih brandova iz iste oblasti (Mitsubishi, Gree, Samsung, Panasonic,Toshiba, LG, Midea i mnogi drugi).

Kontakt

Adresa

Mihaila Todorovića 22b, Beograd, Srbija

Matični broj

21095257

PIB

108928412

Broj zaposlenih

< 20