Coolsistem d. o. o.

Coolsistem d. o. o.

O kompaniji

COOLSISTEM je preduzeće specijalizovano za ugradnju, servis, popravku I prodaju svih vrsta klima uređaja, a to su split sistemi, multi sistemi i centralni sistemi klimatizacije kao I toplotnih pumpi vazduh-voda i voda-voda. Aktivnost firme uključuje rad sa najmodernijim alatima, istrumentima I opremom. Zapošljavamo stručne i kvalitetne radnike, a naše se usluge odlikuju visokim kvalitetom i vrlo korektnim cenama.

Naši radnici poseduju dugogodišnje iskustvo iz područja klimatizacije, ventilacije i grejanja.

Osnovni prioritet firme nije samo prodaja uređaja već te iste uređaje ugraditi, edukovati korisnika, servisirati uređaje u garantnom i vangarantnom roku tj. pružiti kupcu punu uslugu na jednom mestu. Naš posao obavljamo savesno i trudimo se da uvek budemo na raspolaganju za naše klijente. Za sve klima uređaje iz svoje ponude COOLSISTEM je ovlašćeni servis u garantnom i vangarantnom roku te Vam stoga može pružiti punu tehničku i savetodavnu podršku.

Nakon višegodišnjeg iskustva u bavljenju klimatizacijom, sa pravom smo stekli ugled kao pouzdan partner svih ozbiljnih brandova iz iste oblasti (Mitsubishi, Gree, Samsung, Panasonic,Toshiba, LG, Midea i mnogi drugi).

Kontakt

Coolsistem d. o. o.

  • Mihaila Todorovića 22b
  • Beograd
  • Srbija
  • PIB: 108928412
  • Matični broj: 21095257
  • Broj zaposlenih: < 20

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.