Cooper Tire & Rubber Company Serbia d.o.o.-logo

Cooper Tire & Rubber Company Serbia d.o.o.

Cooper Tire & Rubber Company Serbia d.o.o.-bg

O kompaniji

Cooper Tire & Rubber Company je američka kompanija koja je  specijalizovana za projektovanje, proizvodnju, marketing i prodaju  automobilskih i kamionskih guma. Sa sedištem u Findlay, Ohio, Cooper  Tire ima 60 fabrika, prodajnih i distribucijskih lokacija, dok je za  Evropu zadužen centar smešten u Velikoj Britaniji. Po ceni, kvalitetu i  svojstvima COOPER gume spadaju u kategoriju, takozvanih, „premijum“  guma.

Lepeza proizvoda Cooper Tires odnosi se na ponudu guma za svakodnevna  vozila, do trkačkih i off-road vozila, gde je Cooper guma  najprepoznatljivija u svetu. Cooper Tires svake godine učestvuje na  reliju Paris Dakar, gde je prepoznat od većine timova, pošto su Cooper  gume za SUV i off-road vozila visoko izdržljive i omogućuju maksimalne  performanse na svim podlogama.

Cooper Tires su visokoizdržljive gume, vrhunskog kvaliteta i  prihvatljive cene. Po ceni, kvalitetu i svojstvima COOPER gume spadaju u  kategoriju takozvanih „premijum“ guma. Cooper Serbia će verovatno  igrati značajno veću ulogu, pošto će njena proizvodnja biti povećana u  godinama koje dolaze. Glavni razlog interesovanja Cooper-a i drugih  investitora za Srbiju je sniženje cene i prodaja u celom regionu. Pored  toga i rastuće rusko tržište je vrlo interesantno, a poznato je da  Srbija ima ugovor o slobodnoj trgovini sa Rusijom. Postoji veoma široko  područje za proširenje prodaje, jer su proizvodi ranije stizali  prekomorskim putem. Prodajom guma u regionu značajno se smanjuje vreme  isporuke. MENTOR je novi brand Cooper Tire Evropa.

SUV - Cooper Tire je svetski lider u proizvodnji guma za SUV i  terenska vozila. Prepoznat je od svih vlasnika takvih vozila i cenjen u  svetu auto - moto sporta, u kojem se zahtevaju dobre vozne osobine i  prenos maksimalnih performansi na podlogu, uz izdržljivost na terenskim  podlogama. To je prepoznato i od većine ekipa koje svake godine  učestvuju u najzahtevnijoj trci tog tipa na svetu, reliju Paris Dakar.  Kvalitet ovih guma testiran je na terenskim putevima, van svakodnevnih  ruta. Krasi ih vrhunska tehnologija izrade SUV guma od kojih se zaheva  da svojom postojanošću izdrže dužu eksploataciju uz maksimalne vozne  osobine. Cooper, kao najcenjeniji proizvođač guma za SUV i terenska  vozila, ujedno ima i najširi asortiman za sve uslove i za sve vrste  vozila tog tipa.
Cooper pruža celokupnu ponudu guma potrebnu širokom tržištu, te  ispunjava očekivanja i onih najzahtevnijih. Stalne inovacije, tehnološki  napredak i briga prema svakom milimetru proizvedene gume, omogućili su  Cooper gumama ekspanziju proizvodnje i prisutnosti na tržištu, koja još  nije dosegla svoje granice.

Beneficije

Zdravlje

Organizovan prevoz

Obezbeđen parking

Obuke, konferencije

Proces selekcije

OPPORTUNITIES

Call it a job or employment. We call it fun and rewarding.

Cooper offers an entirely unique work experience because no matter what your title is, you’ll play a part in contributing to the development, manufacturing and marketing of some of the most innovative tire products in the world. Cooper is a fun and exciting place to work, and we easily stand apart from our competition. We’re constantly on the lookout for individuals who share our beliefs -- motivated individuals who can lead by example and inspire others to greatness. The opportunities are endless and the rewards rich for those who believe that job satisfaction and career success begin with a satisfied customer. We are seeking individuals who are talented, creative, up for any challenge and incredibly excited about what they do. Whether you're an engineer, a web specialist or a financial analyst, we’re looking for the best.

Kompanijski brendovi

Vesti i Blog

Kontakt

Cooper Tire & Rubber Company Serbia d.o.o.

Cooper Tire & Rubber Company Serbia d.o.o.

Društvene mreže

Adresa

Savska 33

Kruševac, Srbija

Matični broj

20787708

PIB

107363077

Broj zaposlenih

> 1000

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.