CORP. JVJV DOO NOVI SAD

CORP. JVJV DOO NOVI SAD

O kompaniji

CORP. JVJV DOO se bavi veleprodajom i maloprodajom osnovnih životnih namirnica, pića i neprehrambenih proizvoda za hotele, restorane, picerije, pekare, barove i firme. Sedište Corp-a je u Novom Sadu sa poslovnom jedinicom Korpa deli market  i ogrankom Korpa deli rooms, dok je distributivni centar smešten u Beogradu.

Od samih početaka Corp-a, jedna od okosnica biznisa bila je i ostala proizvodnja autentičnog visokokvalitetnog sira koji je i dan danas prepoznat kao simbol kvaliteta među najrenomiranijim kupcima širom Srbije. Takva strategija, orijentisana ka autentičnosti i kvalitetu, otvorila nam je put ka tradicionalnoj i posebnoj priči u jednoj od najstarijih evropskih pržionica kafe u Italiji. Mi danas tamo proizvodimo naš ESPRESSO BREND ANTICO SAPORE, prema originalnoj recepturi i autentičnom stilu prženja kafe. 

Pored kafe, kao našeg strateškog proizvoda, ponudu šank programa upotpunjujemo toplom čokoladom, sladoledom i šejk programom iz sopstvene proizvodnje. Takođe se ističemo bogatim izborom vina i čitavom paletom proizvoda italijanske i drugih autentičnih kuhinja, te činjenicom da smo ekskluzivni uvoznik i distributer premijum čajeva Ronnefeldt.

Kao društveno odgovorna kompanija spremni smo da prepoznamo druge, društveno korisne ideje, čije ostvarenje pomažemo.

Takođe smo poslodavac poznat po izuzetno motivisanim zaposlenima, koji su prepoznatljivi po načinu rada, privrženosti kompaniji kao i kreiranju i razvijanju novih ideja i projekata.

Razvoj ljudi i organizacije preduslov je ukupnom rastu i širenju poslovanja kompanije. To podrazumeva plansko i kontinuirano ulaganje u ceo naš tim, obučavanje i razvoj, usavršavanje, transparentnost i doslednost u svim segmentima poslovanja. Samo na taj način, zajedno možemo postići sve naše ciljeve.

Ako ste se prepoznali u našoj priči, vidite sebe kao deo CORP tima - javite se da zajedno budemo još bolji - SVE VREME, NA VREME, ISPRED VREMENA!

Kontakt

Adresa

Bulevar Vojvode Stepe broj 12 21000 Novi Sad, Srbija

Kontakt
Matični broj

20168200

PIB

104452953

Broj zaposlenih

101 - 250