COVERIS RIGID SERBIA DOO

COVERIS RIGID SERBIA DOO

O kompaniji

Privredno društvo Coveris Rigid Serbia doo je osnovano 31.08.2006. godine, radi obavljanja delatnosti proizvodnje plastične ambalaže.

Deo proizvodnog programa su čaše različitih prečnika i veličina za mleko i mlečne proizvode (jogurt, pavlaka, mileram), kao i kutije i poklopci (uglavnom za margarinsku industriju). Proizvodni program se stalno dopunjuje novim priozvodima, koji su u skladu sa zahtevima kupaca i tržišta, kao i najnovijim tehničkim rešenjima.

Privredno društvo Coveris Rigid Serbia zahvaljujući svom dugogodišnjem uspešnom poslovanju i korektnim poslovnim odnosima, ima široku mrežu kupaca i dobavljača, kako domaćih tako i iz regiona (cela SFRJ). Pozitivna poslovna praksa je dovela do toga da su kupci Coveris Rigid Serbia doo sve velike kompanije koje se bave proizvodnjom mleka i mlečnih proizvoda, kao i kompanije koje su deo margarinske industrije

Kontakt

COVERIS RIGID SERBIA DOO

  • Temišvarski drum bb 23000 Zrenjanin
  • Zrenjanin
  • Srbija
  • PIB: 104642316
  • Matični broj: 20198745

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.