CRAFTER d.o.o. Beograd - Zemun

CRAFTER d.o.o. Beograd - Zemun

Hajde da radimo zajedno!

O kompaniji

CRAFTER je novi prodajni lanac u kojem počinje i završava se svaki kućni projekat. Osnovan 2020.godine kao rezultat partnerstva kompanija Wurth i Tehnomanije. Obe kompanije kao lideri na tržištu u svojim branšama, proširuju svoje poslovanje stvarajući novo iskustvo kupovine kroz inovativan koncept biznisa - sve za majstore i kuću.

Prvi prodajni objekat otvoren je u Beogradu u TC Zmaj. Preko 40.000 artikala pažljivo je raspoređeno na više od 10.000 m2, uz besplatan parking i kutak za decu. Prateći savremeni ritam života, CRAFTER je za svoje posetioce otvoren svakog dana od 07 do 21h.

Predstavljanjem asortimana iz oblasti alata, bašte, elektromaterijala, rasvete, kupatilske opreme, građevinskog materijala i svih srodnih kategorija naša prodajna mreža pružiće mogućnost potrošačima da na jednom mestu, uz pomoć i savete našeg iskusnog tima od 150 zaposlenih, opreme svoj dom iz snova.

Pored raznovrsnog asortimana, CRAFTER nudi svojim potrošačima i brojne usluge. Na raspolaganju su usluge iznajmljivanja alata, 3D dizajna kupatila i kuhinja, toniranja boja, štampe na HTZ opremi ili radnoj uniformi, obeležavanja i graviranja alata, izrade vrata po meri ili jednostavne usluge poput sađenja cveća.

CRAFTER postavlja temelj novom pristupu potrošaču URADIMO ZAJEDNO! Zato, nastojimo da stvorimo i razvijemo stručan i uspešan tim zaposlenih, koji će zajednički učiniti da CRAFTER postane sinonim za zajednički rad.

HAJDE DA RADIMO ZAJEDNO!

Podelite vaše utiske o kompaniji na osnovu dobijenih informacija iz profila.

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Autoput za Zagreb 18, Zemun

Kontakt
Matični broj

21601365

PIB

112069571

Broj zaposlenih

101 - 250