Crafters Cloud

Crafters Cloud

O kompaniji

Crafters Cloud je mali tim izuzetnih inženjera. Bavimo se razvojem tehnoloških rešenja prilagođenih poslovanju naših klijenata. Cilj nam je da pružimo klijentima trajna i pouzdana rešenja, da uživamo u svom poslu i radimo u skladu sa najboljom inženjerskom praksom.

Tim, profesionalizam i visoke tehničke standarde stavljamo na prvo mesto. Negujemo znanje, poverenje i razumevanje kako u okviru tima tako i s našim klijentima.

Držimo fokus na jednoj grupi tehnoloških rešenja i trudimo se da tu budemo izuzetni. Specijalizovali smo se za Azure, .Net i Angular. Pišemo Clean code, programiramo u paru, pišemo testove i automatizujemo sve što se može automatizovati. Radimo agilno ali nismo agile/scrum dogmatici. Pratimo novosti, konstantno čitamo i učimo, koristimo najnovije verzije razvojnih okruženja i biblioteka. Najbrža oprema nam je važna jer – bez alata nema zanata.

Facta, non verba – ponosimo se našim radom, uspešnim projektima, i dugoročnom saradnjom sa klijentima. Ako si zainteresovan da saznaš više, poseti naš sajt ili nam piši na info@crafters.cloud.

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Bulevar umetnosti 1, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

21573850

PIB

111930349

Broj zaposlenih

< 20