CRE International

CRE International

O kompaniji

Profil kompanije

Preduzeće je specijalizovano za razvoj nekretnina kroz upravljanje projektima, izgradnjom, upravljanje ugovaranjem i troškovima, stručni nadzor pri izvođenju radova i tehničku kontrolu projektne dokumentacije, a sve u skladu sa zahtevima Klijenta i visokim profesionalnim kriterijumima. Značajna karakteristika kompanije je orjentisanost ka Klijentu i njegovim zahtevima i potrebama u pružanju širokog spektra usluga bez obzira na vrstu projekta, lokaciju, složenost itd.

 

Iskustvo i stručnost

Udružujući znanje u različitim inženjerskim oblastima i bogato iskustvo, CRE International teži da bude među najboljima u razvoju i realizaciji projekata. CRE International čini skup visoko kvalifikovanih i iskusnih inženjera arhitekture, građevinskih inženjera različitih smerova, elektroinženjera, mašinskih inženjera, inženjera za saobraćaj, transportna sredstva, energetsku efikasnost, spoljno uređenje itd.

Svi inženjeri poseduju odgovarajuće licence za projektovanje i izvođenje, koje izdaje Inženjerska komora Srbije, dok Rukovodioci projekata preduzeća CRE International poseduju PMP sertifikate za upravljanje projektima.

 

Green Thinking – Principi održivog razvoja

Jedan od ciljeva kompanije je da promoviše razvoj energetski efikasnih projekata, da učestvuje na njihovoj realizaciji i pri tome posebno vodi računa o zaštiti životne sredine u svim aktivnostima tokom razvoja projekta. Pri realizaciji projekata CRE International se bavi i pitanjem održivog razvoja kroz pravilan pristup u projektovanju i koncipiranju tehnologije, upotrebu energetski i ekološki prihvatljivih materijala i opreme, kao i korišćenje obnovljivih izvora energije.

CRE International u svom poslovanju primenjuje principe društvene odgovornosti.

 

ISO 9001 i ISO 14001 sertifikacija

Kompanija CRE International primenjuje, održava i unapređuje sistem menadžmenta kvalitetom i sistem menadžmenta zaštitom životne sredine, prema standardima SRPS ISO 9001:2008 i SRPS ISO 14001:2005.

 

Redovni član Udruženja Inženjera Konsultanata Srbije (ACES)

Kompanija CRE International je redovni član Udruženja Inženjera Konsultanata Srbije (ACES).

ACES je strukovno i neprofitabilno udruženje sa ulogom da promoviše FIDIC standard u Srbiji, razvija i podstiče inovacije u tehničkom znanju, afirmiše najviše etičke standarde koji se primenjuju u struci, doprinosi promociji procedura koje obuhvataju i antikoruptivne mere i obezbeđuju transparentnost u radu inženjera konsultanata u građevinskom sektoru.

 

Kontakt

CRE International

  • Bulevar Mihajla Pupina 6 11000 Beograd
  • Beograd
  • Srbija
  • PIB: 106670558
  • Matični broj: 20656646

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.