Creative Gyros NS

Creative Gyros NS

O kompaniji

RICHARD GYROS & SWEETS nastao je kao prvi fast food koncept koji će na tržištu biti prisutan u dva formata:Premium fast casual format i fast and furious format – koji podrazumeva ultra brzu uslugu u roku od 5-10 minuta, uz kapacitete i sistem podele operacija koji su optimizovani na način da mogu da odgovore na neophodnu dinamiku naručivanja, što posebno dolazi do izražaja u okviru food court-ova.
Osnovnu ponudu restorana čine premium gyros, waffle i palačinke, pripremljeni po originalnim recepturama i standardizovani kroz proces pripreme, tako da našim gostima pružaju iskustvo uvek istog i autentičnog ukusa svih proizvoda.

Prvi Richard Gyros objekat otvoren je u Lazarevcu 2017-e godine. Trenutno smo prisutni na 8 lokacija u Beogradu, 3 lokacije u Novom Sadu i jedna u Nišu.Zbog velikog interesovanja u Beogradu i u nekoliko drugih gradova, kao i u inostranstvu, Richard Gyros je već dogovorio nekoliko franšiza u Srbiji i inostranstvu na izuzetno atraktivnim lokacijama, koje će krenuti sa radom već početkom naredne godine.

Gyros se priprema po originalnoj grčkoj recepturi razvijanoj za potrebe RICHARD GYROS & SWEETS restorana u Solunu. U procesu pripreme gyrosa i različitih gyros specijaliteta u vidu pasti, salata i sendviča, na dnevnom nivou koristimo sveže pileće i svinjsko meso od renomiranih domaćih dobavljača, dok sve naše začine uvozimo direktno iz Grčke. Naš belgijski waffle i palačinke pripremamo po originalnoj recepturi, koristeći najkvalitetnije sastojke kao što su belgijske čokolade, puter i prelivi, a u ponudi imamo i azijski bubble waffle, kao i američke i klasične palačinke servirane na jedinstven i kreativan način. 

Podelite vaše utiske o kompaniji na osnovu dobijenih informacija iz profila.

Kontakt

Adresa

Bulevar Oslobođenja 63a, Novi Sad, Srbija

Kontakt
Matični broj

21684716

PIB

112485641