Credit Agricole Srbija

SVAKOGA DANA RADIMO U INTERESU NAŠIH KLIJENATA I DRUŠTVA

O kompaniji

Dobrodošli na profil CAS Banke, novog člana Raiffeisen Grupe. Drago nam je da ste zinteresovani da istražite mogućnosti razvoja karijere koje naša Banka nudi.

Znajući da su zaposleni ključni za uspeh naše Banke, HR stručnjaci konstatno razvijaju i implementiraju inovativne HR strategije i politike koje imaju za cilj da privuku, zaposle i dalje razvijaju naše ljude. Prvi intervju je susret Vaše ličnosti, iskustva i obrazovanja i naše ekspertize, vizije i vrednosti.

Želimo da angažujemo inovativne, dinamične, preduzimljive individue različitih iskustvenih i obrazovanih profila koji su spremni da preuzmu inicijativu kao i individualnu odgovornost u svom pristupu radu.

Dalji razvoj njihove karijere ne vidimo kao jednosmernu stazu već kao zajedničko putovanje kroz bogatu saradnju sa našim stručnjacima, krosfunkcionalnim projektima i timovima, kroz sinergiju iskustva i znanja. Kroz vaš razvoj i posvećenost direktno doprinosimo razvoju i zadovoljstvu naših klijenta i sveukupnom performansu Banke.


Vašu biografiju možete priložiti u našu jedinstvenu Bazu kandidata putem linka: https://www.creditagricole.rs/karijera/baza-biografija.3033.html

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Brace Ribnikar 4-6 21000 Novi Sad, Srbija

Kontakt
Matični broj

08277931

PIB

101697525

Broj zaposlenih

501 - 1000