Credit Agricole Srbija

Credit Agricole Srbija

Poslovi

O nama

Kao Banka br. 1 za poslove sa stanovništvom u Francuskoj, Crédit Agricole je vodeći finansijski partner francuske privrede i jedna od najvećih banaka za poslove sa stanovništvom u Evropi.Crédit Agricole Srbija je 100% u vlasništvu Crédit Agricole grupe, vodeće svetske finansijske grupacije. Banka posluje kroz razgranatu mrežu od 82 filijale, u svim većim gradovima Srbije, sa namerom da svoju mrežu i dalje proširuje i unapređuje.
Sertifikat kvaliteta ISO 9001 u oblasti bankarskih usluga, korišćenje najsavremenijih bankarskih informacionih tehnologija, principalno članstvo u MasterCard International i VISA International, kao i u nacionalnoj DinaCard asocijaciji samo su neke od obeležja Crédit Agricole Srbija. Preko 1000 visokostručnih zaposlenih obezbeđuju najkvalitetniju bankarsku uslugu na prostoru Srbije.
CA Leasing Srbija je najmlađa lizing kompanija na tržištu. Počela je sa radom u septembru 2007. godine kao deo Crédit Agricole Grupe, jedne od vodećih globalnih finansijskih grupacija. Osnovana je od strane Credit Agricole banke Srbija. Trenutno je prisutna u tri najveća regionalna centra: Beogradu, Novom Sadu i Čačku.
CA Leasing Srbija nudi pravnim I fizičkim licima usluge finansijskog lizinga za:
• Vozila (putnička, laka komercijalna, kamione, prikolice, autobuse i dr.), i
• Opremu (poljoprivredne mašine, građevinske mašne, proizvodne linije, štamparsku opremu, mašine za punjenje i pakovanje i dr.) 
Ponude za finansiranje se kreiraju u skladu sa potrebama I mogućnostima svakog klijenta gradeći uzajamno poverenje i dugoročnu partnersku saradnju. Sa našim stručim i profesionalnim timom, nudimo visok nivo usluge koji podrazumeva jednostavnost procedure, ekspeditivno odobravanje i brzu isplatu.

Vašu biografiju možete poslti na posao@creditagricole.rs
Zašto mi?

Naši studenti

Dragan Panić
Letnja praksa u Crédit Agricole Srbija je za mene bila veoma korisna i zanimljiva. Smatram da sam dosta toga naučio, kada je reč o celokupnom načinu funkcionisanja jedne velike banke. Pored toga, kroz rad u Internoj reviziji sam stekao nova iskustva i veštine koje će mi, definitivno, biti od velikog značaja u budućnosti. Od konkretnih stvari koje su mi bile najzanimljivije izdvojio bih terenski rad i reviziju filijala. Za kraj, želim da se zahvalim i kolegama iz sektora, koji su mi u velikoj meri pomogli da se što brže adaptiram na način funkcionisanja odeljenja Interne revizije. 

Jovana Lazarević    
​Program letnje prakse, u okviru Crédit Agricole banke, doživela sam kao kombinaciju znanja koje sam stekla tokom studija, i rada sa mentorom na konkretnim poslovima, kao i unapređenje svojih poslovnih veština, i sticanje realnog poslovnog iskustva. Sama atmosfera u filijali Mirjevo je bila na zavidnom nivou, svi zaposleni su bili beskrajno prijatni i strpljivi. Nema boljeg načina da se savladaju poslovne veštine od  učešće na letnjoj praksi u samoj banci na konkretnim poslovima.


Naši zaposleni

Vlastimir Filijović
Regionalni direktor za Vojvodinu
​CA Leasing Srbija 

Rad u CA Leasing Srbija kao deo velike Credit Agricole grupe predstavlja pre svega čast ali sa druge strane i veliku odgovornost da se na postavljene ciljeve odgovori na nabolji mogući način.
Svakodnevni poslovni izazovi pred kojima se nalazimo pomažu nam da otkrijemo svoje prave mogućnosti i pomeramo granice sopstvene sposobnosti svakim danom sve više.
Zadovoljan sam što  zaposleni u CA Leasing Srbija dobiju šansu da pokažu svoj maksimum a ovde ću zastati i citirati čuvenog Nemačkog filozofa Artura Šopenhauera:
„Najbolje što u životu možete očekivati je dobra šansa“.

Boris Guitton
Digitalni Analitičar

Imajući priliku da radim u Credit Agricole Banci za mene je pravo profesionalno i životno iskustvo. Biti deo Grupe, kao što je ova  i u kojoj se razvijam omogućava mi da vidim realnu sliku međunarodno orjentisane Banke.  Radeći kao Digitalni Analitičar u Credit Agricole Srbija pruža mi se mogućnost da svaki dan budem uključen u velike izazove. Digitalizacija Banke je danas od suštinskog značaja zbog činjenice da moramo pratiti nove trendove na tržištu.

Ana Bojović
Rukovodilac za razvoj zaposlenih

Pored izvrsnih eksperata u Banci koje negujemo i razvijamo, možemo se pohvaliti i našim "graduate i intership" programima, odnosno programi za diplomce koje smo započeli pre pet godina, a koji uključuju programe "Prva šansa", "CAS Letnja praksa", "Talent program u saradnji sa Ministarstvom Omladine i Sporta" koje kontinuirano radimo svake godine, a koji nam omogućavaju da angažujemo sjajne diplomcekoje dalje razvijamo u okviru Banke.

Beneficije

Zaposleni u našoj kompaniji imaju na raspolaganju

Video

Društvene mreže

Facebook
Molimo vas da osvežite stranicu kako bi se upisani feed pojavio. https://www.facebook.com/CreditAgricoleBanka

Kontakt

Credit Agricole Srbija

Brace Ribnikar 4-6 21000 Novi Sad , Novi Sad, SRBIJA

www.creditagricole.rs

Facebook
Twitter