Credit Agricole Srbija

Credit Agricole Srbija

O kompaniji

Dobrodošli na profil CAS Banke, članice Credit Agricole Grupe, vodeće svetske finansijske grupacije i Banke broj 1 za poslove sa stanovništvom u Francuskoj. Drago nam je da ste zinteresovani da istražite mogućnosti razvoja karijere koje naša Banka nudi, kao i da se informišete o našoj misiji i viđenju razvoja ljudskih potencijala.

Znajući da su zaposleni ključni za uspeh naše Banke, HR stručnjaci konstatno razvijaju i implementiraju inovativne HR strategije i politike koje imaju za cilj da privuku, zaposle i dalje razvijaju naše ljude. Prvi intervju je susret Vaše ličnosti, iskustva i obrazovanja i naše ekspertize, vizije i vrednosti.

Želimo da angažujemo inovativne, dinamične, preduzimljive individue različitih iskustvenih i obrazovanih profila koji su spremni da preuzmu inicijativu kao i individualnu odgovornost u svom pristupu radu.

Dalji razvoj njihove karijere ne vidimo kao jednosmernu stazu već kao zajedničko putovanje kroz bogatu saradnju sa našim stručnjacima, krosfunkcionalnim projektima i timovima, kroz sinergiju iskustva i znanja. Kroz vaš razvoj i posvećenost direktno doprinosimo razvoju i zadovoljstvu naših klijenta i sveukupnom performansu Banke.


Vašu biografiju možete priložiti u našu jedinstvenu Bazu kandidata putem linka: https://www.creditagricole.rs/karijera/baza-biografija.3033.html

Kontakt

Credit Agricole Srbija

  • Brace Ribnikar 4-6 21000 Novi Sad
  • Novi Sad
  • Srbija
  • PIB: 101697525
  • Matični broj: 08277931
  • Broj zaposlenih: 501 - 1000

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.