Credit Agricole Srbija-logo

Credit Agricole Srbija

SVAKOGA DANA RADIMO U INTERESU NAŠIH KLIJENATA I DRUŠTVA

Credit Agricole Srbija-bg

O kompaniji

Dobrodošli na profil CAS Banke, članice Credit Agricole Grupe, vodeće svetske finansijske grupacije i Banke broj 1 za poslove sa stanovništvom u Francuskoj. Drago nam je da ste zinteresovani da istražite mogućnosti razvoja karijere koje naša Banka nudi, kao i da se informišete o našoj misiji i viđenju razvoja ljudskih potencijala.

Znajući da su zaposleni ključni za uspeh naše Banke, HR stručnjaci konstatno razvijaju i implementiraju inovativne HR strategije i politike koje imaju za cilj da privuku, zaposle i dalje razvijaju naše ljude. Prvi intervju je susret Vaše ličnosti, iskustva i obrazovanja i naše ekspertize, vizije i vrednosti.

Želimo da angažujemo inovativne, dinamične, preduzimljive individue različitih iskustvenih i obrazovanih profila koji su spremni da preuzmu inicijativu kao i individualnu odgovornost u svom pristupu radu.

Dalji razvoj njihove karijere ne vidimo kao jednosmernu stazu već kao zajedničko putovanje kroz bogatu saradnju sa našim stručnjacima, krosfunkcionalnim projektima i timovima, kroz sinergiju iskustva i znanja. Kroz vaš razvoj i posvećenost direktno doprinosimo razvoju i zadovoljstvu naših klijenta i sveukupnom performansu Banke.


Vašu biografiju možete priložiti u našu jedinstvenu Bazu kandidata putem linka: https://www.creditagricole.rs/karijera/baza-biografija.3033.html

Beneficije

Kompanijski popusti

Zaposlenima su omogućene određene pogodnosti prilikom korišćenja usluga Banke.

Zdravlje

Credit Agricole Srbija obezbeđuje redovne godišnje sistematske preglede za svoje zaposlene kao i niz ostalih medicinskih pregleda.

Obezbeđena oprema za rad

Za svakog zaposlenog obezbeđena je oprema za rad u skladu sa pozicijom i potrebama posla.

Organizovan prevoz

Postoji opcija naknade za javni prevoz, kao i korišćenje službenog automobila zavisno od pozicije.

Program mentorstva

Postoje programi gde mentori imaju ulogu u razvoju sposobnosti, veština i talenata svojih učenika, kako bi im se omogućio adekvatan profesionalni razvoj.

Rad od kuće

Zaposlenima je omogućen rad od kuće kao opcija zavisno od postojećih potreba.

Dobrovoljno zdravstveno osiguranje

Zaposlenima je obezbeđeno zdravstveno osiguranje.

Edukacija, profesionalni razvoj

Vodi se računa o profesionalnom razvoju zaposlenih u skladu sa pozicijom na kojoj se nalaze, potrebnom ekspertizom i mogućnostima za nadograđivanje postojećeg nivoa znanja i veština.

Proces selekcije

Proces selekcije se odvija kroz više različitih koraka zavisno od pozicije za koju se kandidat prijavljuje. Prvi korak je selekcija biografija koje kandidati ostavljaju u bazi biografija na zvaničnom sajtu banke prilikom prijave za konkretnu poziciju. Kandidati imaju priliku da ostave svoju biografiju u bazi i kada nema oglašenih pozicija, kako bi mogli da budu kontaktirani u slučaju da se pojavi adekvatna pozicija. Kandidati koji prođu selekciju pozivaju se na intervju. U zavisnosti od pozicije na koju je kandidat aplicirao i potrebne ekspertize, postoji mogućnost izrade određenih testova radi provere kompetencija. Nakon svih krugova selekcije, vrši se konačni odabir kandidata za datu poziciju.

Vrsta selekcije

Intervju

test

Trajanje selekcije

30dana

Krugovi selekcije

3kruga

Kompanijski brendovi

Karijera u Credit Agricole Banci-logo

Karijera u Credit Agricole Banci

Credit Agricole Srbija je deo francuske bankarske grupacije koja svoje poslovanje zasniva na najboljem iskustvu i 120 godina dugoj tradiciji evropskog bankarstva.

Temeljne vrednosti grupacije potiču od njenih korena u razvijenom poljoprivrednom zadrugarstvu u Francuskoj, duge tradicije i bogate istorije, ali isto tako i iz dinamičnog razvoja i pokušaja da se nađu odgovori na izazove današnjice.

Ideja zajedništva i demokratskog odlučivanja, uzajamno uvažavanje i poverenje, te usklađen regionalni razvoj, su neke od osnovnih odrednica organizacione kulture Grupe.

Kontakt

Credit Agricole Srbija

Credit Agricole Srbija

Društvene mreže

Adresa

Brace Ribnikar 4-6 21000 Novi Sad

Novi Sad, Srbija

Matični broj

08277931

PIB

101697525

Broj zaposlenih

501 - 1000

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.