Crystal doo

Crystal doo

O kompaniji

Sa svoje 44 sobe Hotel Crystal obezbeđuje personalizovanu uslugu i inspirativne pogodnosti za Vaš boravak u Beogradu, uključujući restoran Pupin, jedinstveni restoran na vrhu hotela The View i tri konferencijske sale. Hotel Crystal is nalazi u ekskluzivnom rezidencijalnom delu centralnog Beograda, nedaleko od hrama Svetog Save.

A na sedmom spratu Hotela Crystal, septembra 2019. godine restoran “The View” je otvoren sa svojim panoramskim pogledom na grad. U “The View” možete pronaći savršenu kombinaciju modernog ambijenta, odlične hrane i veliki izbor pažljivo odabranog vina i posebno pravljenih koktela. Sa novim dizajnom i prepoznatljivim uglađenim stilom, Kristal Hotel unapređuje ukus Beograda za odličnim i učvršćuje svoje mesto na hotelijerskoj sceni. Uz topao enterijer i klasične vibracije restoran je protkan bojama prirode sa uglađenim dodirom moderne arhitekture, čineći ambijent prefinjenim. Održavajući naš uspeh u corporativnim i socijalnim događajima, nastojimo da naši gosti uvek iskuse najbolju profesionalnu uslugu.

Kontakt

Crystal doo

  • Internacionalnih brigada 9 11000
  • 11000
  • Srbija
  • PIB: 104625105
  • Matični broj: 20189878

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.