CWG Balkan d.o.o.

CWG Balkan d.o.o.

O kompaniji

CWG Balkan doo je domaća firma osnovana 2005. godine. Osnovna delatnost je projektovanje opreme i procesa u sferi tretmana vode ali i prodaja sve prateće opreme i hemikalija za potrebe hemijske pripreme vode.
Idući u susret sve obimnijim zahtevima korisnika povezujemo vodeće svetske proizvođače u proizvodnji opreme i hemikalija za pripremu vode. Naši snabdevači, saradnici, kolege i korisnici potiču iz svih segmenata oblasti tretmana voda. Jedinstvenom strategijom razvijamo svoj stručni inženjerski i prodajni tim težeći da svoje usluge i asortiman proizvoda prilagodimo svim očekivanjima, a prevashodno potrebama naših korisnika. U okviru naše ponude nalaze se celokupna postrojenja krojena najsavremenijim svetskim tehnologijama, ali su tu i svi pa i najmanji delovi opreme proizvedeni u fabrikama vodećih svetskih proizvođača.

Prilikom odabira procesa ili opreme, nudimo usluge projektovanja, transporta, instalacije i obuke podržavajući svaki specifičan zahtev i svaku potrebu za kvalitetom vode.

U svakodnevnom radu polazimo od osnovnih načela zaštite životne sredine i održivog razvoja koji nameću potrebu za stalnim razvojem tehnologije prerade vode u cilju očuvanja već prilično iscrpljenih vodnih resursa. Uslovljeno konstantnim napretkom tehnike kao i neprestanim rastom populacije na planeti, iskoristivost postojećih vodnih resursa na planeti rapidno se smanjuje. Mi mislimo na budućnost, i idući ukorak sa razvojem tehnologije obrade vode, inplementiramo najnovija svetska dostignuća.

CWG Balkan doo podržava sve globalne tendencije razvoja i usavršavanja tehnologije usmerene ka optimizaciji procesa i minimiziranju kako investicionih tako i troškova eksploatacije modernih sistema za pripremu vode.

Priznanja

Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

Podelite vaše utiske o kompaniji na osnovu dobijenih informacija iz profila.

Kontakt

Adresa

Vojvode Stepe 482B, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

20066091

PIB

103985030

Broj zaposlenih

< 20