CYCLE d.o.o.

CYCLE d.o.o.

O kompaniji

CYCLE d.o.o. je renomirana softverska kompanija čija se rešenja trenutno koriste u vise od 160 domaćih i međunarodnih kompanija. To je mesto gde pametni, posvećeni ljudi, zajedno rade i pomažu našim klijentima da reše teške izazove sa kojima se sreću u svakodnevnom poslovanju.  Mi smo uvek radoznali — i verujemo da uvek postoji bolji, pametniji način da se stvari urade. Neprestano radimo na izgradnji korporativne kulture  koja omogućava svakom od nas da profesionalno raste dok se fokusira na način da naši klijenti postanu još uspešniji. Naš razvoj softvera i naš tim profesionalaca u oblasti informacionih tehnologija su od ključnog značaja za stvaranje i unapređenje proizvoda koji se hvataju u koštac sa izazovima, otvaraju nove mogućnosti i na kraju, nas odvajaju od konkurencije. Ukoliko imate talenta i osnovnih programerskih znanja, savršeno ćete se uklopiti u naš razvojni tim.

ZAŠTO MI? Kada dobijete priliku da radite za brzo rastuću, tehnološki inovativnu kompaniju , koja je inspirisana iznutra, ne razmišljate dvaput. CYCLE d.o.o. je drugačiji…i nama se tako sviđa. Vodeća supply chain software kompanija u regionu. Nijedan dan nije rutina; stalno se srećemo sa novim izazovima i novim prilikama da se i Vaš glas čuje. I da, mi slušamo šta imate da kažete.

Opis posla:

Software Developer razvija funkcionalnosti softvera koji zadovoljava potrebe klijenata i funkacionalnu specifikaciju a prema projektnom planu i budžetu. Pažnju posvećujemo kvalitetu kodiranja i testiranja, što je od ključnog značaja, a srazmerno iskustvu, očekujemo da zadatke završavate pod nadzorom rukovodioca projekta.

Svi članovi našeg tima su ambiciozni, uvek željni novih znanja i tehnologija, spremni da rade na sebi jer znaju da će tako i kompanija napredovati.

Pored dobrih plata, imaćete i odličnu radnu atmosferu u mladom timu. Očekujemo od zaposlenih da sami daju predloge koje bi obuke želeli da pohađaju. Želimo da zaposleni konstantno prate trendove i nove tehnologiju u IT industriji, ne zato što moraju, već zato što vole posao kojim se bave.

Kontakt

Adresa

Nikolaja Hartviga 4, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

17594664

PIB

103669300

Broj zaposlenih

< 20