dA - DIZAJN ARHITEKTURA d.o.o.

dA - DIZAJN ARHITEKTURA d.o.o.

O kompaniji

Sa 21 godinom iskustva i više od 100 visokoobrazovanih zaposlenih, D A. Dizajn Arhitektura se pozicionirala kao prepoznatljiv lider u oblasti arhitektonskog projektovanja i inženjeringa.

D A. Dizajn Arhitektura ozbiljno ispunjava ulogu glavnog projektanta za sve projekte u kojima učestvuju.

Uloga glavnog projektanta sastoji se od složenih aktivnosti: infrastrukture, konstrukcije i MEP-a, arhitektonskih i drugih detalja, građevinske i tenderske dokumentacije za sve discipline.

Naš rad je široko priznat od strane mnogih arhitekata, kompanija i klijenata iz vrha našeg poslovanja. Našu uspešnost dugujemo simbiozi tima za projektovanje i inženjerstvo, tim menadžmenta, implementaciji BIM-a i drugim standardima i pravilima koje pratimo.
Naša misija je da pomognemo klijentima pružanjem profesionalnih usluga, odličnom kvalitetu i kompetentnosti u pronalaženju najboljih rešenja za njihova očekivanja. U svemu što radimo mi podižemo kulturu partnerstva, timski rad i poštovanje prema svim učesnicima koji se bave ne samo našim interesima.

Sa vizijom da zadržimo stečenu poziciju i proširimo polje klijenata i partnera, da zadržimo konkurentne cene, moramo biti usredsređeni na sinergiju i moć timskog rada.

Implementacija najvišeg nivoa informacionog modelovanja zgrada i VR dizajna su u našem fokusu u smislu dugoročnog tehničkog stremljenja.

Kontakt

dA - DIZAJN ARHITEKTURA d.o.o.

  • Gandijeva 169/1 11070 Novi Beograd
  • Novi Beograd
  • Srbija
  • PIB: 100136633
  • Matični broj: 17330705

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.