DAD Dräxlmaier Automotive

DAD Dräxlmaier Automotive

O kompaniji

DRÄXLMAIER Group je internacionalna porodična kompanija sa sedištem u Vilsbiburgu u Nemačkoj. Od svog osnivanja 1958.godine kompanija proizvodi i razvija moderne električne i elektronske instalacije i sisteme, luksuzne enterijere i centralne električne i elektronske komponente, sa jasnim fokusom na premijum automobilskom segmentu.

Mi smo jedan od 100 najboljih dobavljača u automobilskoj industriji u svetu. Naši stručnjaci svakodnevno rade na razvijanju sistema koji će doprineti da u budućnosti automobili budu sigurniji, udobniji i energetski efikasniji. Dobitnici smo mnogih međunarodnih nagrada i priznanja za inovativnost i razvoj i partneri smo istaknutih proizvođača automobila kao što su Audi, BMW, Jaguar, Land Rover, Maserati, Mercedes-Benc, MINI, Porše, VW i visoko inovativni kalifornijski proizvođači. 

U DRÄXLMAIER-u, mladi profesionalci mogu da grade karijeru u automobilskoj industriji. Oni sa radnim iskustvom će pronaći nove izazove i individualne načine za napredak u našoj kompaniji. Kao porodična kompanija kojom upravlja vlasnik, osećamo posebnu obavezu prema našim zaposlenima. Uvereni smo da je odgovoran i dugoročni način razmišljanja od suštinskog značaja za ekonomski uspeh.

DRÄXLMAIER Group na više od 60 lokacija u 20 zemalja širom sveta zapošljava oko 75.000 radnika. Na tržištu u Srbiji DRÄXLMAIER Group je prisutan od novembra 2007. godine.

Na lokaciji u Zrenjaninu proizvode se sistemi električnih instalacija za renomirane proizvođače automobila.

Na lokaciji u Beogradu od 2018. godine nudimo atraktivne pozicije, posebno u oblasti tehnologije, inženjeringa i informacione tehnologije sa fokusom na razvoj složenih baterijskih sistema za elektro-mobilnost. 

Kontakt

DAD Dräxlmaier Automotive

  • Skladišna hala "Zrenjaninski park" Lokacija Bagljaš Aerodrom 1
  • Zrenjanin
  • Srbija
  • PIB: 105366082
  • Matični broj: 20363495

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.