Danieli Systec Engineering d.o.o.

Danieli Systec Engineering d.o.o.

O kompaniji

O nama

Danieli Systec Engineering d.o.o. predstavlja jednu od najvećih kompanija na području industrijske automatizacije i procesne kontrole u Srbiji i u tom pogledu  pruža inženjerska i servisna rešenja u metalnoj industriji širom sveta.

Kompanija je osnovana 2008. godine u Smederevu, gde se nalazi i pravno sedište. Administrativno sedište je u kancelariji u Beogradu, a od 2019. godine posluje i kancelarija u Nišu. Kao deo Systec grupe, usko sarađujemo i povezani smo sa partnerskim kompanijama u Hrvatskoj i Sloveniji.

Danas grupa Danieli Systec na regionalnom nivou ima više od 300 zaposlenih, uglavnom visoko-obrazovanih stručnjaka za automatizaciju, koordinatora projekata, supervizora elektrike, mehanike i hidraulike, stručnjaka u oblasti procesne kontrole, projektanata elektrotehnike, mašinstva i informatike.

Stručnjaci iz naše kompanije godinama prikupljaju iskustva u projektima u oblasti automatizacije širom sveta zajedno sa našim partnerima u Italiji: Danieli Automation SPA i Danieli Officine Meccaniche SPA.

Kontakt

Adresa

Nosilaca Albanske spomenice bb TC „Nadvožnjak I" - lokal 1b, Smederevo, Srbija

Kontakt
Matični broj

20379863

PIB

105432410

Broj zaposlenih

51 - 100